یکم زیاده ولی میگم بخونید به دردتون میخوره🟥
تیکه تیکه نمینویسن اذیت بشید همشون یکبارکی نوشتم تا راحت باشید❤️سوالی داشتید در خدمتم❤️
من موهام هم چربه هم خیلی استرس دارم و هم یکم مشکل هورمونی دارم، مشکل گوارشی هم دارم، یه سری ویتامین ها هم کم بود دارم، وقتی میرم حموم خیلی میریزه وقتی شونه میزنم هم همینطور، موهام بلنده، بعداز واکسن کرونا به این روزگار دچار شدم متاسفانه!
الان یه سری مکمل خریدم
به علاوه چندتا داروی سنتی چون توی فضای مجازی
خیلی سرو صدا بپا کرده میگم تا شما هم برید بگیرید
من پوست سرم چربه تونر گلایکولیک اسید اوردینری خریدم فقط به پوست سرم میزنم و ماساژش میدم تقریبا دیشب اینکارو کردم و خوب ماساژ دادن
امروز صبح هم جوشانده رزماری،میخک،دم اسب، رو خوب گذاشتم چهل دقیقه بجوشه مقدار زیاد هم از محتویات ریختم که خوب عصاره اش بیاد بیرون رنگ آب که تیره شد دیگه گذاشتم یکم سرد بشه ریختمش توی آبپاش به کل پوست سرم زدم و ماساژش دادم، بعدش تقریبا چهار ساعتی موند روی موهام، بعدش یکم پودر قهوه با یکم اب گرم قاطی کردم به حدی که خمیری شکل بشه و کم هم ریختم از اب،
اون خمیر رو کاملا اسکراب کردم به کف سرم مخصوصا وسط سر که ریزش داشتم و شقیقه هام اما سعی کردم به کل موهام ماساژش بدم تقریبا چهل دقیقه آروم آروم ماساژش دادم، بعدش رفتم دوباره یکم گیاه دم اسب، رزماری، میخک،گزنه،مورد، بومادران،پودر نخود، خوب گذاشتم لازم چهل دقیقه بجوشه،(سعی کنید جوشانده هارو با حرارت ملایم جوشیده بشه) آب که تغییر رنگ داد دیگه نزاشتم سرد بشه داغ داغ ریختمش توی حنا(حنا حتما باید تازه باشع، حتما سنتی باشه بی رنگ نباشه،من مارک سلطانی خریدم خیلی خوبه حتما باید تازه باشه چون اگر نباشه باعث ریزش میشه مرغوب و اصل گیر بیارید)🟥
قبل از گذاشتن حنا تمام ساقه موها روغن نارگیل زدم(کف سر نخوره اصلا) اینکار باعث میشه ساقه مو رنگ نگیره و خشک نشه چون حنا بشدت ساقه مو خشک میکنه،
این ترکیب فقط به کف سر و پوست سر باید گذاشته بشه🟥
موهارو با یک شونه دم باریک و برس رنگ قسمت به قسمت کف سر رو از ترکیبات بزنید، دور تا دور سرتون رو با سلفون خوب بپیچید تا گرم بشه و بهتر عمل کنه، حداقل باید این ترکیب چهار ساعت بمونه تا نتیجه عالی بده، بعضیا با دو سه ساعتم نتیجه دیدن ولی من میزارم بمونه!
بعدش که خواستید بشورید حتما از به شامپو مناسب مو هاتون استفاده کنید حتما هم خاصیت ضد ریزش داشته باشه من درمالیفت خریدم واقعا خیلی خوبه،
بعداز اون هم که از حموم اومدید بیرون حتما روغن تراپی بکنید روغن مخصوصا کف سر، من با روغن آملای اصل روغن تراپی میکنم چون نارگیل و زیتون به کف سرم اصلا نساخت و ریزش اومدم فقط به ساقه میزنم اونارو، آروم آروم قسمت بندی بکنید و کف سرتون رو ماساژ بدهید و اصلا چنگ نزنید موقع شستشوی سرتون هم چنگ نزنید
اصلا اصلا از اتو مو استفاده نکنید
اصلا با حرارت بالای سشوار خشک نکنید سشوار رو حالت ملایم و کمی دور تر از کف سر قرار بگیره
حتما از برس چوبی استفاده کنید
رو بالشتی هفته ای دوبار شسته بشه و از جنس ساتن باشه
از کشور های نرم مثل اسکرانچ استفاده کنید که جنسشم ساتنه
ادامه دست بعدی میزارم...