2777
2789
عنوان

بی توجهی جمعی توی دانشگاه

82 بازدید | 5 پست

توی دانشگاه بین ورودی مون هیچکس بهم توجه نمیکنه که هیچ ،مورد بی توجهی جمعی قرار گرفتم انگار

باهام صحبت نمیکنن ،تو گروه چرت ترین آدم کلاس یه پیام‌میذاره کلی ریپلای میزنن ولی به پیامای مهم‌من حتی توجه نمیشه ،اعصابم خورده ،چشونه اینا

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

من نه مثل خودشون سرم تو کار و ماتحت بقیس نه حسودم نه چیزی ،معمولیم واقعا 

چرا اینطوری میکنن ،حس میکنم غرورم شکسته میشه

تنها اشتباه من این بود با یکی از همکلاسی ها ترم یک فقط در حد آشنایی جلو رفتیم و بقیه فهمیدن و رابطه ما کات خورد ،خودشون با چند نفر لاس میزنن حالا

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

اکثرا هم خودشونو میگیرن اصلا انگار کین ،منم دوستم بهش خیلی توجه میکنن ،ظاهرش داف طوره همه تشنش هستن ،حس میکنم شاید وقتی کنار دوستمم دیده نمیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا بیشتر این تصوراتی که داری واقعیت نداره

اکثرش خیالاته، یا دلایل خاص خودشو داره و اونطور که تو تجزیه تحلیل می کنی نیست

شاید راه حلش این باشه که درباره‌ی اونها فقط مثبت فکر کنی

معمولا بیشتر این تصوراتی که داری واقعیت ندارهاکثرش خیالاته، یا دلایل خاص خودشو داره و اونطور که تو ت ...

نمیدونم شاید اینطوریه ولی بررام نگاه سنگینشون خیلی سخته ،حس میکنم اصلا دوست داشتنی نیستن

نمیدونم شاید اینطوریه ولی بررام نگاه سنگینشون خیلی سخته ،حس میکنم اصلا دوست داشتنی نیستن

معمولا احساسات بشکل دوطرفه هستن

اگه حس تو به اونها تغییر کنه فورا حس اونها هم به تو عوض میشه.

این دیگه بستگی به هنر خودت داره