2777
2789
عنوان

خونه خواهر شوهرم بودیم امروز خب

156 بازدید | 9 پست

با مادرشوهرم و اون یکی خواهر شوهرم رفتیم خونشون

پسرم آب خواست گفتن از یخچال بده 

یه قوطی بزرگ شیرینی داشتن تو یه بشقاب هم ریخته بودن برای مهمونای قبل از ما انگاری ...

برا ما نیاوردن سری پیش هم این اتفاق سر موز افتاد 

به نظرم دیگه با ما خیلی راحت شده ک فقط با خربزه و چای پذیرایی کرد .اونا اومدنی من شده میوه شیرینی جور کنم جور میکنم ...بحث شیرینی نیست بحث ارزش دادنه یکم ازش دل چرکین شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادربزرگ من هم اینطوری بود

من به عنوان بچه دلم میخواست یه وقتایی 

ولی نمی آوردن

الانم به نظرم کار درستی نبود مخصوصا اینکه پدر من ازشون حمایت مالی میکرد همیشه (وضع مالی شون خوب بود )

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مادربزرگ من هم اینطوری بودمن به عنوان بچه دلم میخواست یه وقتایی ولی نمی آوردنالانم به نظرم کار درستی ...

من معمولا خودم ساده پذیرایی میکنم اما برای پسرم همیشه میوه های مخصوص می‌خریم از اونا هم میارم 

این خانم با وجود پولداری خیلی خسیسه 

توهم با چای و یه میوه ساده پذیرایی کن

بخدا من یه اخلاقی دارم ببینم یه شکلات دارم اما دونفر اینجان اونو دوقسمتی میکنم به دوتاشونم بدم .با دوتا شیرینی نه ما چاق می‌شدیم نه اونا لاغر اما بحث ذاته

ببین به نظر من اصلا خودتو ناراحت نکن شماهم هرجور ازتون پذیرایی میکنن پذیرایی کنین، منم چون خواهر شوهرم ساده پذیرایی میکرد یه بار شام خونه مابودن منم با خربزه وچایی پذیرایی کردم خواهر شوهرم موقع آب دادن به پسرش موز دیده بود رفت شکایت به مادر شوهرم اونم زنگ زد چرا به اونا موز نداده بودی تو فامیل آبرومو بردن درحالی که من موز رو واسه پسرم  که بد غذا بود میخریدم خودم هم نمیخوردم وضعیت مالی خوبی نداشتیم

من معمولا خودم ساده پذیرایی میکنم اما برای پسرم همیشه میوه های مخصوص می‌خریم از اونا هم میارم این خا ...

آره کسی که نداشته باشه، خب توی خونه شون هم نمی بینی ...

ولی اینا خساست هست دیگه ....

زمان بچگی ما والا میوه خاصی هم نبود 

فکر کن در حد یه هندوونه

میرفتیم خونه شون داشتن ولی اصلا نمی آوردن

منم بچه بودم میرفتم آب بخورم از یخچال، می دیدم و هوس میکردم وگرنه الانم هندوونه شاید هر چند سال یه کم بخورم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊