2777
2789
عنوان

امروز روز نحسی برام بود

92 بازدید | 7 پست

همش اتفاقات بد

نمیدونم چرا همه با من دعوا دارن بی دلیل

برای همه یک کیسه بوکسم که عقدشون سر من خالی کنن

مثلا نیم ساعت پیش داشتیم شام میخوردیم

برادر عنترم گفت پاشو ماست بیار

منم خسته بودم چون خریدای خونه و کارای خونه انجام میدم

(بعد یک لحظه باخودم گفتم ماهمسن همیم مگه نوکرم

که بهم دستور میده خودش بیاره که ۲۴ ساعته لم میده تو خونه سرکار نمیره)

خلاصه اینا فکرای ذهنم بود هیچی نگفتم فقط به خوردنم ادامه دادم

که یهو باشتاب بلند شد برای خودش ماست آورد بیشتر از ده بار هم به من گفت ک ون پاره ،، ک ون شل و فحشای دیگه

بازم هیچی نگفتم انگار چیزی نشنیدم

واقعا چرا اینقدر کم شانسم هی بدشانسی میارم

سکوت میکنم و فحش میخورم

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

برای منم خدا سر کسی نیاره امروز منو برای کسی😭😭

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

تف تو این سال ها

تف تو این ماه ها

تف تو این هفته ها

تف تو این روز ها

تف تو این ساعتها

تف تو این دقیقه ها

تف تو این ثانیه ها

تف تو تمام لحظات زندگیم

رفتارم انعکاس شخصیت شماست:/👑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تف تو این سال هاتف تو این ماه هاتف تو این هفته هاتف تو این روز هاتف تو این ساعتهاتف تو این دقیقه هات ...

هرچی میگردم توی دنیا آدمی نمیبینم که خوب باشه

مطمئنم ادم خوب هست اما برای من اطراف من نیست

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
برای منم خدا سر کسی نیاره امروز منو برای کسی😭😭

چی شده😔

چی شده😔

نمیتونم بگم ولی بدون صدبرابر تو بدتر خیلی بدتر و هنوزم تموم نشده😞

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.