2777
2789

سلام یه پسر خیلی شلوغ یک سال و نیمه دارم

داعم خونه رو میریزع من جمع میکنم اصلا طاقت خونه کثیف ندارم

شغل آنلاین هم دارم شوهرم خیلی مهربونه اما لاغریش رفته رو مخم تا میبینمش میگم چرا لاغری چرا به خودت نمی‌رسی از رابطه هم سرد شدم خیلی 

بیچاره تا میاد گیر میدم میگه باز من اومدم چیکارکنم😿😿😿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اومد خواستگاریت لاغر نبود مگه؟

بود اما گفت خوراکم کمه میخورم چاق میشم خیلی مهربونه و خوش اخلاق و پولدارم هست اما لاغره راننده کامیونت نه غذای خوب میخوره نه باشگاه می‌تونه برع

از قبل لاغر بود یا تازه لاِغر شده؟

من یه مدت خیلی لاغر شده بودم همه بهم‌میگفتن و من خ اعصابم خورد میشد حالا اینقدر چاق شدم که دوست دارم بازم برگردم همون موقع

یه خورده غذاهای مقوی بخوره

کره عسل 

کباب دنبه اینا چاق میکنه 

به خصوصیات خوبش مدام فکر کن و خاطرات روزای اول آشنایی و کلا روزهای خوبتونو مرور کن. سعی کن از کلمات محبت آمیز استفاده کنی . لحنت رو به هیچ وجه باهاش تند نکن. کم کم حست بر می گرده و نه ظاهر نه چاقی و لاغری دیگه به چشمت نمیاد.

بود اما گفت خوراکم کمه میخورم چاق میشم خیلی مهربونه و خوش اخلاق و پولدارم هست اما لاغره راننده کامیو ...

منم یه موردی رو به خاطر لاغریش رد کردم

اینقدر ظریف بود بغلش میکردی فکر میکردی دختر بغل کردی نه یه مرد😂😐

از قبل لاغر بود یا تازه لاِغر شده؟من یه مدت خیلی لاغر شده بودم همه بهم‌میگفتن و من خ اعصابم خورد میش ...

آخه زیاد خوب نیست خوراکش ماشین سنگین داره که  شغل پراسترس و خسته کننده ای هست

بخدا خیلی تلاش میکنم چند روز خوبم یهو می‌ترکم باز

ببین عزیزم بخاطر بچه فشار عصبی روته. 

اگه میتونی یه ساعتایی از روز از بچه فاصله بگیر. بزارش خونه دوست و فامیل و آشنا یا مهد. یکم ریکاوری کن.

سخته ولی سعی کن شعله عشقتونو همیشه روشن و گرم نگه داری. اینکه خودت به فکر چاره هستی خیلی خوبه. 

اگه بتونید یه مسافرت یک روزه دو نفری برید که عالیه

بود اما گفت خوراکم کمه میخورم چاق میشم خیلی مهربونه و خوش اخلاق و پولدارم هست اما لاغره راننده کامیو ...

اگر از اول لاغر بوده نباید بهش اعتراض کنی 

پیش مشاور برو فشار روانی داره بهمت میریزه