2777
2789

مادربزرگم پیره دوتا پسر مجرد داره یدونه هم داداش من هست ولی اون سن ازدواجش نیست فعلا ، ولی جمع میشن یه جا هر وعده هر کدوم غذا میخوان در آمد آنچنانی هم نیست ، پیرزن تحت فشار قرار میگیره مامانمم نزدیکشونه یواشکی از خونه اش وسایل میبره براشون ولی تا کی ، شوهرش هم متوجه میشه به چیزای دیگه گیر میده و دعواش میکنه ، دایی هام در آمد درست حسابی ندارن که بتونن ازدواج کنن ، تو روستا درآمد زیادی ندارن یکی مغازه داره که جنسای به درد بخوری برای فروش نداره ، اون یکی هم کار دامداری انجام میده اما سرمایه اش مال خودش نیست سرمایه از خودش هم باشه هر سال یه ضرری میخوره یا پولاشو دست این و اون میده نمیتونه پس بگیره کلا کار و پول درست حسابی ندارن گاهی وقتا خیلی کم وسایل خورد و خوراک میتونن بیارن خونه ، ما هم که بچه طلاق بودیم اونجا بزرگ شدیم من ازدواج کردم ولی داداشم هنوز اونجاست ، کلا خیلی ناراحت میشم که حتی یه زندگی عادی ندارن همش دعوا بخاطر بی پولی ، سرمایه و ارث خاصی هم از پدر بهشون نرسیده،  میگم ای کاش حداقل پول داشتن ازدواج میکردن میرفتن سر زندگی شون یه زن قانع گیرشون میومد که زندگی میکردن مادربزرگم هم خودش میموند یه لقمه نون پیدا میکرد میذاشت جلو خودش میخورد ولی خب خودتون بهتر میدونید ازدواج و نامزدی و عروسی چقدر خرج داره دختر قانع و مناسبی هم پیدا نمیکنن که به شرایطشون بخوره 

شما اگه همچین شرایطی دارید تو خانواده چیکار میکنید ؟ من که نه کاری از دستم بر میاد نه پولی دارم براشون خرج کنم ، راستش از بعضی دخترای این دوره زمونه هم می‌ترسیم چون یه عروسایی گیرمون اومده یه حرفایی به آدم میزنن آدم نمیدونه چه جوابی بهشون بده آدمو میسوزونن با حرفاشون ، در حالی که ما کلا خانواده قانع و بسازی هستیم خودمون جلو مادرشوهرمون یا خانواده شوهر زبون نداریم حرف بزنیم 

خدا به حق فاطمه زهرا به داد جوونای مجرد برسه و ریشه ظلم و فساد رو نابود کنه ما هم مجرد داریم 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این ور هم انگار دست و بالمون رو بستن سمت هیچ دختر و خانواده ای نمیتونیم بریم برای خواستگاری،  عروسای دیگه مون علنا دعا میگیرن حتی خودشون میگن میریم پیش دعانویس ولی ما از این پولا نداریم خرج دعانویس کنیم ببینیم بخت شون بسته شده یا نه 

دیگه یکی از پسرا داره ۴۰ سالش میشه فردا مادربزرگم نباشه آواره میمونه یه غذا درست کردن بلد نیست

وقتی تو روستا درامد ندارن باید برن جایی که درامد داشته باشن قطعا نباید تو همون شرایط بمونن

راستش از بچگی گاو و گوسفند نگه داشتن کار دیگه ای بلد نیستن و نمیمونن تو اون کارها ، مثلا یکیشون یه مدت رفت مرغداری دید نمیتونه کار کنه اون خودش از اول جوونی فقط مغازه داری کرده واسه همین کار یدی نمیتونه انجام بده ، اون یکی یه مدت رفت تهران سر یه کاری آخرش برگشت معلوم نشد حتی پولش رو دادن یا نه کلت آخرش برمیگردن همین روستا 

راستش از بچگی گاو و گوسفند نگه داشتن کار دیگه ای بلد نیستن و نمیمونن تو اون کارها ، مثلا یکیشون یه م ...

به هرحال نیازه یه تغییر تو شغلشون بدن

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

خدا به حق فاطمه زهرا به داد جوونای مجرد برسه و ریشه ظلم و فساد رو نابود کنه ما هم مجرد داریم

واقعا خیلی گرونیه اینا بخوان یکی رو نامزد کنن پول یه انگشتر ندارن ، با خانم مطلقه هم مامانم اینا اجازه نمیدن ازدواج کنن میگن تو روستا آبرومون میره 

میگم آدم یه دعانویس خوب پیدا کنه بره پیشش ببینه بختشون کسی بسته یا نه آخه بعضی وقتا یه کارایی مثل ازدواج یجوری جور میشه آدم تعجب میکنه مثلا خودم پدرم معتاد بود بچه طلاق بودم حتی فکرشم نمیکردم پول جهیزیه ام جور بشع ولی خدا قسمت کرد و یه آدم خوب نصیبم شد جهیزیه ام هم جور شد ولی اینا نمیدونم چرا موقعیتشون جور نمیشه یکیشون خونه ساخته اون یکی هم یه زمین داره یه انباری نیمه ساخت داره که میتونه بالاشو خونه بسازه 

میگم یعنی همه اینایی که ازدواج میکنن پولدارن؟ پس این بی پول ها چیکار کنن تا آخر عمر مجرد بمونن 

واقعا خیلی گرونیه اینا بخوان یکی رو نامزد کنن پول یه انگشتر ندارن ، با خانم مطلقه هم مامانم اینا اجا ...

دو تا برادرهای من هم نزدیک چهل سال شونه و مجرد هستن من خودم هم همچنین . والا چندین ساله کلی دعا نویس رفتم ولی درمان پیدا نکردم . به نظر من اراده خود آدم از همه چی مهمتره.و شانس و اقبال 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن