2777
2789
عنوان

اخلاق مزخرف من 😐🐈‍⬛

143 بازدید | 18 پست

من اینجوریم که اگر یکی یکبار بهم خوبی کنه حتی خوبی کوچیک مثلا درحد خرید یه آب معدنی خرید یه غذا

دیگه اون ادم هرکاری کنه از چشمم نمی‌افته

فوشم بده بدگویی کنه پشتم وو....

حالا من یکی یه فلافل بخره به طور مثال با کباب جبرانش میکنم 

خیلی اخلاق چرتیه احساس احمق بودن میکنم😐💅🏻😂😂😂

حداقل سه سال زمان لازمه یکی از چشمم بیوفته اونم اگر دیگه خیلی دلمو شکسته باشه 

آقا شماهم هستید یا فقط من اینجوریم 😐

اسمم؛ ناز🫠👑🧚🏻‍♀>🪷🌱.🎭ꜰᴜᴛᴜʀᴇ ꜱᴜᴘᴇʀꜱᴛᴀʀمسلط به چهار زبان🌸🍓🎀>🦋☀️ᴀ ɢɪʀʟ ᴡɪᴛʜ ʙɪɢ ɢᴏᴀʟꜱ           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مث تو ام

اگ یکی واسم 100 تومن هزینه کنه من 300 تومن هزینه میکنم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

منم ی بار به شما شام بدم منو ده بار شام میدی؟😂😔پنج بار فسفودی، پنج بار سنتی

شاید باورت نشه 

مثلا دوستم واسه تولدم کیک خرید 

حالا منم پارسال هم کادو گرفتم هم دسته گل ولی

رفتیم شهربازی خودم حساب کردم بستنی هم بهش دادم😐😂

اسمم؛ ناز🫠👑🧚🏻‍♀>🪷🌱.🎭ꜰᴜᴛᴜʀᴇ ꜱᴜᴘᴇʀꜱᴛᴀʀمسلط به چهار زبان🌸🍓🎀>🦋☀️ᴀ ɢɪʀʟ ᴡɪᴛʜ ʙɪɢ ɢᴏᴀʟꜱ           

منم همینم حتی دلم نمیاد دشمن داشته باشمیا کسی که اذیتم می‌کنه رو نفرین کنممتولد چ ماهی هستی؟

بدبختیم بخدا منم‌نفرین نمیکنم 🥲

مرداد

منم مث تو اماگ یکی واسم 100 تومن هزینه کنه من 300 تومن هزینه میکنم

😂

شاید باورت نشه مثلا دوستم واسه تولدم کیک خرید حالا منم پارسال هم کادو گرفتم هم دسته گل ولیرفتیم شهرب ...

کدوم شهری؟ من دوست خوبیما

البته خب بی شوخی بخوام صحبت کنم در این حد نیاز به جبران نیست

کدوم شهری؟ من دوست خوبیماالبته خب بی شوخی بخوام صحبت کنم در این حد نیاز به جبران نیست

😂😂❤

اره واقعا مادرم میگه خیلی احمقی 😑

منم همین مشکل رو دارم ولی اگر یه کاری بکنه که خیلی برام گرون تموم بشه کلا از زندگیم حذفش میکنم انگار ...

من بخاطر یه خوبی نمیتونم 😐