2777
2789
عنوان

همه چی برام بی اهمیت شده

63 بازدید | 10 پست

عادیه به نظرتون؟

انگار هیچی برام مهم نیست 

یه تیکه سنگ انگار انداختن تو وجودم

ساکت تر شدم از قبل

دیگه وقتی یه بچه گریه می‌کنه دلم براش نمیسوزه

با اینکه اینطوری نبودم قبلاً

دعوا های خانواده برام مهم نیست

امروز مامانم با بابام باهم بحث کردن مامانم اومده پیش من می‌گه می‌خوام دیگه جدا شم گفتم باشه هر چی صلاحه.

اصلا برام مهم نبود 

فکرش هم نمی‌کردم 

عمه ام بیمار هست

خیلی منو اذیت کرد با حرفاش قبلاً

تیکه و طعنه به چهره ام

اگه آدم پنج سال پیش بودم واسش ناراحت میشدم 

اما الان نه .

نه که خوشحال باشما اصلا با ناراحتی کسی خوشحال نمیشم اما بی تفاوت شدم راستش نم نم دارم از خودم میترسم.

با کِه نَجوا بُکُنَم این هَمه تَنهایی را ...️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با این موضوع راحتی اوکیه اما برا زندگیت تلاش کناگه راضی نیستی خودتو تغییر بده چون سنت دیگه قابل ...

خودم مشکلی ندارم 

اما چند روز پیش مامانم گفت من نم دارم ازت میترسم 

عادی نیس ناشی از صبر و تحمل زیاده دیگه ول میکنی همه چی رو به امون خدا چون خسته ای نمیکشی دیگه آدم سا ...

دقیقا خستم فقط دلم یه خواب عمیق میخواد

همه می‌خوان من آدم شاد قدیم باشم که واسه همه آهنگ میخوند صداش خوب بود بعد همه باهاش همخونی میکردن اما به تهش که میرسیدن باز میشدن همون خولی ها شمر ها

یاد بگیر با خانوادت اینطور نباشی حق هرکس باشه حق اونا نیست

می‌دونم اما واقعا حوصله دراما ندارم سنم رفته بالا باید بهم حق بدن خدایی

دقیقا خستم فقط دلم یه خواب عمیق میخوادهمه می‌خوان من آدم شاد قدیم باشم که واسه همه آهنگ میخوند صداش ...

میفهممت ولی آدما بودن که ت رو به این وضع انداختن هی بهت تیکه ضربه و... زدن بعد انتظار آدم قبل بودن دارن 

هی ولش به آرزوهات فک کن اونا رو دنبال کن

میفهممت ولی آدما بودن که ت رو به این وضع انداختن هی بهت تیکه ضربه و... زدن بعد انتظار آدم قبل بودن د ...

تقریبا به همشون رسیدم دیگه آرزویی هم نیست