2777
2789

عروس کورد آوردیم یکمی حس میکنم دارن افراط میکنند

رسم جهازتون چطوره؟

مدت فاصله عقد و عروسیتون ؟

برای داماد چه چیزای واسه عقد و عروسی میخرید؟

کورد کرمانشاه هستن ...

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

فارسین؟ چه کار میکنن مثلا

اره عزیزم فارس هستیم 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فارسین؟ چه کار میکنن مثلا

یه روز قبل محرم عقد کردن 

الن میگن بعد ماه صفر باید عروسی باشه 

ما کوردا رسم نداریم دوران عقدمون طولانی بشه ...

جهاز هم گفتن رسم نداریم داماد باید تمام و کمال بده ...

لباس هم برای داماد فقط یه تیشرت گرفتن 

اونم انقدر گفتیم رسم داریم تا گرفتن (کت و شلوار نگرفتن)

و هیچییی 

حلقه هم نگرفتن برا داماد 

منظورت چیه که افراط میکنن؟؟

گفتم عزیزم

یه روز قبل محرم عقد کردن الن میگن بعد ماه صفر باید عروسی باشه ما کوردا رسم نداریم دوران عقدمون طولان ...

من یه آشنا  کورد دارم یه ساله عقده اصلا همچین چیزی نیست 

جهیزیه رو تمام داماد میخره و عروس در حدد قاشق و چنگال میبره.

نه باید تمام خرید داماد رو انجام بدن  مثلا سوشوار ریش تراش حوله کتو شلوار لباس خونگی و ....

حلقه رو همه جا که باید طرفین برای هم بخرن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

عزیزم کوردا هم مثل فارسها هستن باید کت و شلوار و کفش و کمربند و پیرهن و حلقه بخرن!من کرمانشاهی ام و کل جهیزیه بامن بود و اطرافیانمم همینن مگه لک باشن دختر جهیزیه زیاد نمیبره یا اهل تسنن!بستگی به فرهنگ خانوادگیشون داره!سرعقدهم مادر عروس ست ساعت میده  بجز دیدن عروسی!البته کوردا فاصله ی زیادی بین عقد و عروسی نمیزارن اما بازهم اینا توافقه!من خودم نزدیک ۲ سال عقد بودم

🌸  ••𝐵𝑒 𝑇𝘩𝑒 𝐵𝑒𝑠𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐹𝑜𝑟 𝑌𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒𝑙𝑓..! 🌸

مگه تو جلسه ی خواستگاری درمورد رسم و رسومات و این چیزا صحبت نکردین؟؟؟

اره صحبت کردیم و دقیقا این چیزارو گفتن