2777
2789

من خسته شدم. خانوادم هیچجا نمیرن. هیچ تفریحی ندارم کار ندارم زندگی ندارم هیچ تنوعی ندارم هروقتم خونمون شلوغه همش دعوا مرافعه نفسم بالا نمیاد از افسردگی داغونم نمیذارن هرجایی سر کار برم انقو کل عمرم تو خونه بودم بلدم نیستم کار پیدا کنم وگرنه اگه پیدا میکردم خونه رو میریختم بهم تا بذارن برم خستممممم دلم عشق دوطرفه میخاد ، کاش خدا ازم بگذره جونمو بگیری ، جونی ک هرلحظه بالا میاد.... چی میشد فلانی دوسم داشت بیاد سراغم بگه حتمااا میخوامش مال من شه ... 

خیلی تلاش کردم..... واسه همه چی ، حتی عشق ک میدونستم تلاش بردار نیس ... نمیدونم این چ قسمتی بود هیچ رفیقی هم ندارم هیچی به هیچیییی . نگاه خونه زندکیمونم میکنم دلم میخاد دق کنم بمیرم .لاقید ..... 😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو کلاس زبان یا رشته زبان رو داخل دانشگاه بخون بعد معلم زبان بشو یا کلاس های آرایشگری برو بعد داخل ...

میخاستم برم خیاطی هزینش خیلیییی بود . بعدم همش تو خونم این حالمو خراب کرده پول کرایه ماشبنم ندارم خونمونم از همه جا دوره خستم بیکسم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭