2777
2789
درسته اومد تو تاپیک و به ابرو کمونی گفت که تاپیک بزن جرعت حقیقت بازی کنیم بعدش استیکر گذاشتی براش ار ...

آره من این استیکر و گذاشتم ولی از طرفی رو مخم هستین که میاین تاپیکم منم بهش گفتم هیچی نشده ولی اوین شروع کرد گفت بگو گفت هروقت خواستی بگو منم جوابشو دادم بعدشم آرزو پست گذاشت اروین پرید وسط بحثمون

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

درسته اومد تو تاپیک و به ابرو کمونی گفت که تاپیک بزن جرعت حقیقت بازی کنیم بعدش استیکر گذاشتی براش ار ...

چیکار با ابروکمونی داری؟اون خودش هزار تا مشکل بار کرده بعد یه دلخوری دیگه بهش اضافه میکنید:)خودت میتونستی اینو بهم رک و راست بگی تمومش کنم نه اینکه همه رو تگ کنی بریزی اینجا منم هیچوقت دروغ نمیگم واقعیت خوشم نمیاد دروغ بگم با من رک و راست باش اوکی؟

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار با ابروکمونی داری؟اون خودش هزار تا مشکل بار کرده بعد یه دلخوری دیگه بهش اضافه میکنید:)خودت میت ...

دقیفا اگه میخوان برن برن خب

به سلامت ما هم خوشحال شدیم از آشناییشون

ولی اینکه چند نفر دیگه هم جمع کردن بردن اصلا کارشون درست نبود

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

دقیفا اگه میخوان برن برن خببه سلامت ما هم خوشحال شدیم از آشناییشونولی اینکه چند نفر دیگه هم جمع کردن ...

واقعا

خب این به من مربوط نیست این قضیه ایه که بین آرزو و الهه اتفاق افتاده من فقط با الهه درد و دل کردم

تو بدون شناختن مقصر اصلی طرف الهه رو گرفتی

میتونستی طرف آرزو رو بگیری

جهنم؟ ما برنابئو داریم🤍🤍🤍🤍

تو بدون شناختن مقصر اصلی طرف الهه رو گرفتیمیتونستی طرف آرزو رو بگیری

آرزو از همون اول نسبت به من بی اهمیت بود اونی که همیشه باهام حرف میزد الهه بود

در ضمن الهه هم مقصر نبود اون چه گناهی داشت

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

دیگه کافیه لطفا من حوصله ی بحث کردن و ندارمم ممنونم بابت توضیح هاتون ولی دیگه برید اعصاب ندارم دیگه ...

اره ولش کنین ارزو رو 

نمیزارم جای خالیتون رو جس کنه

خدانگهدار بامرام

.Eat-Pray-NO Love-Study-Gym-Sleep-REPEAT

میدونین در عجب رفاقتاتونم در عجب! با خیال راحت به اکیپتون برسین مطمئن باشین به منو ارزو هم خوش میگذر ...

چشم تو ام به اکیپت برس نگران ما نباش منم به اندازه ی کافی ناراحت بودم حتی گریه کردم ولی دیگه مهم نیست واقعا امیدوارم بیشتر به آرزو خوش بگذره.

اره ولش کنین ارزو رو نمیزارم جای خالیتون رو جس کنهخدانگهدار بامرام

امیدوارم:)))))

چشم تو ام به اکیپت برس نگران ما نباش منم به اندازه ی کافی ناراحت بودم حتی گریه کردم ولی دیگه مهم نیس ...

ارزو امشب میره از سایت 

هنوز هم دوستون داره و کیخواست برگرده 

من هم با بنیتا خصوصی حرف زدم دیشب هم با ارزو ولی انگار دیگه نمیشه علاقه رو تحمیل کرد 

ارزو امشب برا همیشه میره شما هم به اکیپتون برسین =)

.Eat-Pray-NO Love-Study-Gym-Sleep-REPEAT

ارزو امشب میره از سایت هنوز هم دوستون داره و کیخواست برگرده من هم با بنیتا خصوصی حرف زدم دیشب هم با ...

چرا میخواد بره به خاطر ما؟

ارزو امشب میره از سایت هنوز هم دوستون داره و کیخواست برگرده من هم با بنیتا خصوصی حرف زدم دیشب هم با ...

این انتخاب آرزو بود که با ما دوست نباشه

شاید اینجوری خوشحال تره...

به هر حال همتون موفق باشین

آره من این استیکر و گذاشتم ولی از طرفی رو مخم هستین که میاین تاپیکم منم بهش گفتم هیچی نشده ولی اوین ...

اروین رو ابرو کمونی ریپ زده بود 

وسط بحث شما نپرید

@ابرو_کمونیa‍ 

چراغ کوچکی در شب تاریکی را می شکافد حتی کار خوب کوچک هم بی اثر نیست.  شکسپیر