بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وهزاران رمان دیگ ک اسمشون یادم رفته ولی اینا از یادم نمیره اسمشون
رمان های رمانکده آقای علی غلامی عاااالی بیست پرفکت خیلییی خوبه خاستی دانلود کن حتما بخون پشیمون نمیشی
کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜
شرق بهشت .... خوشه های خشم .... خانواده تیبو ... زهیر .... کوری .... راسته کنسرو سازی ... حرامیان ...دربهشت پنج نفر منتظر شمایند .... پنجشنبه ها با موری .... درساحل رود پیدرا نشستم و گریستم .... شیطان و دوشیزه پریم ....ورونیکا تصمیممیگیرد که بمیرد
من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد
[smiley]l/l_70.gif[/smiley]