2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم خسته بود ،رسیدیم خونه رو مبل گرفت خوابید🤣

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

منو شوهرم دعوامون شد تو ماشین عروس ساعت 8 مهمونا نیومده بودن ما تو ماشین عروس منتظر بودیم بیان بریم شوهرم میگفت فامیلات چرا هنوز نیومدن منم دعوا که فامیلای خودت چرا نیومدن راننده کلافه شده بود 🤣🤣

چند روز پیش فیلم عروسی رو بعد 8 سال دیدیم قیافه راننده انقدر عصبی بود با اخم نگاه میکرد🤣🤣🤣 وای من عادت داشتم شورت نمیپوشیدم روز عروسی کیف وسایلام مونده بود خونه تو ارایشگاه زنگ زدم به شوهرم برام شورت بخر بیار اونم یادش رفت سر اونم دعوامون شد جلوی راننده شب عروسی بدون شورت لباس عروس پوشیده بودم🤣

انقدر خسته بودم به شوهرم گفتم سمت من بیای جیغ میزنم😂

لباس عروسمو دراوردم حتی میکاپمم پاک نکردم 

صبح بیدار شدم شکل تارزان شده بودم رفتم دوش گرفتم بعد ناهار و شام مادرشوهرم دعوتم کرد رفتیم و از شبای دوم به بعد عملیات شروع شد😂

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

عزیزم

مامان منم قبل عروسیش تو دوران نامزدی اتفاقایی افتاده که همیشه از اون دورانش ناراحته. درک میکنم واقعا سخته

ایشالا خدا جور دیگه ای برات جبران کنه💕