2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرفت درسته اما باورت میشه من تموم رویاهامو با همین ساختم ازش خیلی سرم خیلیم پیشرفت کردمخاستگار هم دا ...

خیلی مراقب باش بعدا پشیمون نشی

تو این دوره زمونه هیچ کس ارزش نداره چندسال باش بمونی و ندونی تهش چی میشه

تهش پنج شیش ماه نیازه وقت بدی طرف

دوستت داشت میاد جلو ،نیومد بره بسلامت

این نظر منه بر اساس تجربه

امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد 

ارتباطی به توقع دختر نداره. آدم دوست برای طرفش بی‌حساب خرج کنه. حتی اگه بخوای منطقی باشی و باحساب خر ...

حرفت درسته قبول دارم 

امیدوارم همونی که میخوای پیش بیاد 

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

ببخشید. استارتر ولی با چیزایی که گفتی عاشق نیست

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

خیلی مراقب باش بعدا پشیمون نشیتو این دوره زمونه هیچ کس ارزش نداره چندسال باش بمونی و ندونی تهش چی می ...

قبول دارم 

مرسی عزیزم بابت حرفات 

به همچنین 

خیلی مراقب باش بعدا پشیمون نشیتو این دوره زمونه هیچ کس ارزش نداره چندسال باش بمونی و ندونی تهش چی می ...

قبول دارم 

مرسی عزیزم بابت حرفات 

به همچنین 

💔💔💔 توام خیلی وفاداری معلومه 🥲توروخدا شماهم ترسای منو دارین ؟؟ من ترس بازیچه بودن و بی آبرو شدن ...

همیشه از خودم سوال می کنم مگه قرار چقدر عمر کنم یا تجربه ای خوبی نصیبم بشه ، خب وقتی یکی هست هم منو دوست داره و منم دوسش دارم چرا باید به خاطر فقط حرف مردم و یا شرایط سنی یا ازدواج سریع این حس رو نابود کنم و دوباره در به در یه حس جدید با آدم جدید رو به رو شم تازه اگه این حس دو طرفه باشه و.... ، هر وقت احساس کنم نادیده گرفته میشم یا عوض شده و... منم با یه خداحافظی می زارم می رم ولی وقتی همه چیز خوبه چرا باید به رفتن فکر کنم

خواهش میکنم عزیزدلم نشونه هاش چیان ؟؟ بنظر شما

همینکه وقتی حرف ازدواج میشه به بهونه اینکه هنوز هدف دارم یا شرایطم خوب نیست در نره 

اینکه هیچ حرفی از مسائل جنسی نزنه 

و مشتاق باشه که بیاد خواستگاری 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

همینکه وقتی حرف ازدواج میشه به بهونه اینکه هنوز هدف دارم یا شرایطم خوب نیست در نره اینکه هیچ حرفی از ...

حرفاتو قبول دارم 

منم همینارو دلیل ترسم میدونم