بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷
💔💔💔 توام خیلی وفاداری معلومه 🥲توروخدا شماهم ترسای منو دارین ؟؟ من ترس بازیچه بودن و بی آبرو شدن ...
همیشه از خودم سوال می کنم مگه قرار چقدر عمر کنم یا تجربه ای خوبی نصیبم بشه ، خب وقتی یکی هست هم منو دوست داره و منم دوسش دارم چرا باید به خاطر فقط حرف مردم و یا شرایط سنی یا ازدواج سریع این حس رو نابود کنم و دوباره در به در یه حس جدید با آدم جدید رو به رو شم تازه اگه این حس دو طرفه باشه و.... ، هر وقت احساس کنم نادیده گرفته میشم یا عوض شده و... منم با یه خداحافظی می زارم می رم ولی وقتی همه چیز خوبه چرا باید به رفتن فکر کنم
همینکه وقتی حرف ازدواج میشه به بهونه اینکه هنوز هدف دارم یا شرایطم خوب نیست در نره
اینکه هیچ حرفی از مسائل جنسی نزنه
و مشتاق باشه که بیاد خواستگاری
یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷