2777
2789
همه اینطوری نیستن الان ی ادمی ک ذاتا خشکه محبتسو ب زبون نمیاره تو رفتارشم مشخص نیس یا شاید طرف خسیس ...

بله استثنا وجود داره 

ولی همون آدم خشک هم اهمیت دادن رو بلده 

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا هر لحظه میگم خودم اعتراف میکنم فقط کافیه بگه می‌خوام فلان کار رو کنم ماشین بخرم کارمو پیشرف ...

خب چرا یه بار وقت نمیزارید راجبش صحبت کنید و پرونده ی این ازدواج رو جمع کنید ؟! 

یا جواب منطقی میده و ادامه میدی یا جوابش قانع کننده برات نمیشه و تموم می کنی ، ولی از بلاتکلیفی بهتر

بهم اهمیت میده شرایط اقتصادیش فقط اوکی نیست وگرنه واسم خوبه از هر لحاظی درکم می‌کنه بهم گوش میده اهم ...

اگه بخوای ازدواج کنی و نیاد جلو خب چ فایده

با این شرایط ک میگی واسه وقت گذرانی خوبه و به ازدواج نباید فکر کنی

خب چرا یه بار وقت نمیزارید راجبش صحبت کنید و پرونده ی این ازدواج رو جمع کنید ؟! یا جواب منطقی میده و ...

فقط میگه صبر کن همین 

ولی میبینم دست رو دست نمیزاره دو جا کار می‌کنه اصلا وقت الکی گشتن نداره 

نمی‌دونم واقعا من فقط میترسم شبیه هر دختر دیگه ای

نمیخوامم بی وفا باشم 

۲۹

عزیزم بنظرم پای کسی نمون پسفردا سنت میره بالا موقعیتات کمتر میشن.یه دختر با جوانی و شادابیش قشنگه و خواستگار داره.اون فرد که باهاش تو رابطه ای پسره ،همیشه براشون زن هست چهل سالشونم بشه میرن خواستگاری دختر بیست ساله.شمایی که داری با جونیت رسیک می‌کنی این وسط

فقط میگه صبر کن همین ولی میبینم دست رو دست نمیزاره دو جا کار می‌کنه اصلا وقت الکی گشتن نداره نمی‌دون ...

من اگه به جات باشم و دوسش داشته باشم و از بودن در کنارش آرامش و حس دوست داشته شدن و ارزش داده شدن بگیرم و... حتی اگه نیاد برای ازدواج تا آخر عمر مجرد می مونم و باشه ادامه میدم

عزیزم بنظرم پای کسی نمون پسفردا سنت میره بالا موقعیتات کمتر میشن.یه دختر با جوانی و شادابیش قشنگه و ...

حرفت درسته 

اما باورت میشه من تموم رویاهامو با همین ساختم 

ازش خیلی سرم 

خیلیم پیشرفت کردم

خاستگار هم دارم 

اما درگیر همینم 

دلیلشم نمی‌دونم 

آخه خیلی از دخترام توقع آنچنانی ندارن اصلا کلا خرج کردن پسرا در خیلی از موارد واسشون توهینه

ارتباطی به توقع دختر نداره. آدم دوست برای طرفش بی‌حساب خرج کنه. حتی اگه بخوای منطقی باشی و باحساب خرج کنی، بازم باید پول داشته باشی.

اهل ریسک کردن نیستم که امیدوار باشم در آینده وضعم خوب میشه. وضع الانم رو نگاه میکنم و وارد رابطه میشم یا نمیشم.

من اگه به جات باشم و دوسش داشته باشم و از بودن در کنارش آرامش و حس دوست داشته شدن و ارزش داده شدن بگ ...

💔💔💔 توام خیلی وفاداری معلومه 🥲

توروخدا شماهم ترسای منو دارین ؟؟ 

من ترس بازیچه بودن و بی آبرو شدن ولم نمیکنه هیچ وقت