2777
2789

خیلی دوس دارم بدونم چه حسی دارن پولدارا 

اینکه تو یه خونه خوشگل چشم باز میکنن صبح ها 

اینکه بدون استرس و نگرانی میرن خرید و هرچی دوس داشته باشن میخرن 

اینکه بدون فک کردن به هزینه ها مرتب چکاپ میرن 

تا یه کوچولو سرما بخورن میرن بهترین دکترها 

اینکه بهترین لباس هارو میخرن 

هرچی هوس کنن سریع براشون فراهمه 

مرتب به تیپ و ظاهرشون میرسن و.....

بیاید بگید از حساتون 😍😁

خسیس نباشید دیگه 

بیاید بگید ما دلمون باز شه.....

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

پولدارای واقعی که اینجا نیستن ولی خب😂

😂😂😂😂دقیقا

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چرا اومدم این تاپیک

اومدیم حرص بخوریم🤣

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
ولی چه پولدار چه فقیر آخرش میمیره

اونکه اره ولی مهمه واقعا همین دوروز دنیا رو چجوری بگذرونی 

با استرس مدام بی پولی 

یا باخیال راحت و جیب پرپول

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

با چقدر درامد میشه اینجوری زندگی کرد؟؟پولداری هم طیف دارهیکی کیفش میلیاردیه یکی کیفش چندمیلیونیمنظور ...

همون چند میلیونی 

بقول بعضی کاربرا اون میلیاردی ها که نمیان سایت😂

خیلی پولدار نیستیم اما تقریبا این شرایط برام فراهم هست خداروشکر خوبه اما مشکلات دیگه زندگی نمیزاره آ ...

مثلا چه مشکلاتی دارید شماها چه با پول حل نمیشه!؟