2777
2789
عنوان

پولدارا بیاید بگید پولداری چه حسی داره 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 33 پست
مثلا چه مشکلاتی دارید شماها چه با پول حل نمیشه!؟

خواهرم تو سن کم ام اس داره 

خودم تو نامزدی جدا شدم.بابام هر چیزی مهٔ خانواده شوهرم نمیخریدن یا وسعشون نمیرسید بابام کمک میمرد و خودش گردن میگرفت اونا هم پرو شده بودن بعد یه مدت همه چیو میگفتن بگو بابات بخره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم تو سن کم ام اس داره خودم تو نامزدی جدا شدم.بابام هر چیزی مهٔ خانواده شوهرم نمیخریدن یا وسعشون ...

الهی🥲

ولی قبول داری اگر وضع مالیتون ضعیف بود و این مشکلات رو داشتی خییییلی سخت تر میگذشت!؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

یه مدت اینجوری بودم، چه حالی میداد اصن به باقیمونده حسابم نگاه نمیکردم هر چی دلم میخواست میخریدم دلم ...

حتی برای یه مدت هم خیلی لذت بخشه 

اگر فضولی نباشه میشه بپرسم چی شد که دیگه اونجوری نشد؛؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

الهی🥲ولی قبول داری اگر وضع مالیتون ضعیف بود و این مشکلات رو داشتی خییییلی سخت تر میگذشت!؟

اره واقعا 

نمیخوام پز بدم واقعا لطف خدا اما بعد از جدایی و ناراحتی ها یک ماه رفتیم مسافرت و اینور اونور 

چند روز پیش خودمون داشتیم میگفتیم اگه پول نبود همین مسافرتا و آسایش هم نبود سخت تر میشد

ما بیشتر ازین داریم ولی خیلی معمولی زندگی میکنیم ولی خب دغدغه خوراک و دکتر و… اینا نداریم خداروشکر

الهی شکر دوست عزیزم 😍

اره واقعا نمیخوام پز بدم واقعا لطف خدا اما بعد از جدایی و ناراحتی ها یک ماه رفتیم مسافرت و اینور اون ...

الهی شکر که براتون بوده انشالله همیشه زندگی بر وفق مرادتون باشه

اونکه اره ولی مهمه واقعا همین دوروز دنیا رو چجوری بگذرونی با استرس مدام بی پولی یا باخیال راحت و جیب ...

منظور من اینه این دنیا اینقد مهم نیست بخاطر بی پولی خودت اذیت کنی یا در حسرت پولداری و استرس در کنار اینا برای زندگیت تلاش کنی در آرامش 

منظور من اینه این دنیا اینقد مهم نیست بخاطر بی پولی خودت اذیت کنی یا در حسرت پولداری و استرس در کنار ...

نه اصلاً حسرت نمی‌خورم اما گاهی وقتا پیش خودم فکر می‌کنم واقعاً زندگی بدون دغدغه پول چقدر راحت‌تر می‌گذره

چه تصوراتی از پولدار بودن دارید

ما پولداریم از اول زندگیم که چشم باز کردم هم پولدار بودیم چون از پدربزرگم و پدرم همشون زمین دار و پولدار بودن ولی سرما بخوره بریم دکتر؟ فکر کنم این رفتار پولدار نباشه ها 😂😂😂 یا مثلا مرتب بره چکاب ؟ مگه داره میمیره 😂😂😂

من توی عمرم یکبار چکاپ نرفتم

مریض هم میشم دکتر نمیرم 

کلا هرکی ام اطرافمون هست همینجوریه چون اعتقاد داریم بیمارستان رو نباید بخاطر یه سرما خوردگی شلوغ کرد برای کارهای ضروری یا عمل باید رفت بیمارستان

جالبه بیمارستان های شلوغ هم اکثرا بیمارستان های دولتی هستن که با دفترچه بیمه ها برای مداوای رایگان میرن اون سری یه زن پسرشو آورده بود دکتر ، دکتر میگفت به پیر به پیغمبر این هیچیش نیست زنه گفت حالا یه قرصی چیزی بنویس دیگه با دفترچه ارزون میوفته 😂 میزاریم خونه بعدا لازم میشه 

خاستم بگم دکتر برو ها کیا هستن 😂 این تصور شما اشتباهه 

والا منی که اخرین مدل گوشی که اومده رو خریدم هیچ حس متفاوت و خاصی با کسی که یه گوشی ۱۰ تومنی برمیداره ندارم !

منی که ماشین دارم با کسی که با اسنپ میره به کاراش میرسه هیچ تفاوت خاصی ندارم !

حالا ما مثلا ماکارونی میخوریم یه کسی ک وضع مالیش خوب نیست هم میخوره !

فقط از یه نظر آدم خیالش راحته که مثلا مستاجر نیست یکی بیاد بگه جمع کن برو یا مثلا اگه مسئله غیر منتظره ای پیش بیاد پول نباشه بمونی وگرنه زندگی که ما میگذرونیم با کسی که وضعیتش متوسطه یا حتی فقیره یکسانه 

بیا جانا عنایت کن تو مولانای رومی را ، غلام شمس تبریزم قلندروار می‌گردم 🦋༘