2777
2789
عنوان

ذات مشکل دار

109 بازدید | 9 پست

خانم محترم که تاپیک زدی به اسم من هرچی لایق خودته برای من نوشتی . .انقدر متوهم هستی چیزایی گفتی ک مطرح کردنشم خجالت اوره.پس حتما تجربه کردی که فکر میکنی بقیه هم مثل خودتن.

فقط نمیدونم چرا نی نی یار بهش رسیدگی نمیکنه 

کی چی کجا

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از کاربرا .تو تاپیکش گفتم‌ به کسایی ک پت دارن توهین نکن .تاپیکش ترکید .الان ی تاپیک زده و...

مردم مشکل دارن خواهر

شما فکرشو نکن 

خداروشکر اینجا مجازیه 

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :)