2777
2789
عنوان

نمونه قبول نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 145 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فدای سرت لطفا غصه نخور 

زندگی ارزش اینو نداره خودت ناراحت کنی

انشالله از اول مهر سال پر از موفقیت و خوشی براتون رقم بخوره 

امیدوارم دوست های جدید پیدا کنید و سلامت باشید 😘🌺

دقیقا اونایی که قبول شدن پز میدن ادم حالش بد میشه

دقیقا اون دوسته عقده ایم قبول شده،و تنها دلیل ک باعث میشه خوشحال باشم اینه ک نمیوفتیم توی مدرسه چون یدونه کلاس انسانی داره هم شاهد هم نمونه

تجربی

خوبع اگه توان پشت نداری هوشبری اگه میتونستی بری به نظرم خوبه 

من انسانیم ولی یکی هست پول پارو میکردا الانم رییس بیمارستان شده فک کنم از دکترم زیاد درامد دارن واسه چشم بابام ۸۰۰ت پارسال گرفت فقط بیهوشیش دکترشم که عمل کرد ۱ میلیون 

رتبه اول(نمیدم دقیق سال چند) ــ.. از مدرسه شاهد بود.... شاهد چجور مدرسه ای هست؟... مثل تیزهوشانه یا نمونه دولتی؟ 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

دقیقااا منم به همه توضیح میدادم،درسم خیلی خوب بود،ولییی یه کسایی قبول شدن که نگم برات

من حرص اینو میخورم که چرا من اولویاتامو نمونه زدم ولی تو برگه دوتاشم فرزانگان بود در صورتی که من فقط سؤالای نمونه رو زدم جای من بودی چی😭😭😭

چرا بامزم چون گریه کردم ؟ چون توی اول راه شکست خوردم؟چون آبروم رفت؟

ببینننن نهههه،اگه آبرو به اینه بزار بره،ساله دیگه میان پایه ازمون بده، اصن کی یادش میمونه؟