2777
2789
عنوان

نمونه قبول نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 145 پست
نمونه درس خوندم تو تهرانچیزی از دست ندادی...... فرقی با دولتی نمی‌کرد واقعا فقط کلاس و پز داشت😂💔

چرا خیلی فرق داره خیلیییییییی 😭😭دیشب دیدم جوابارو در کمال ناباوری قبول نشده بودم💔قلبم شکست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبول نشدم معدل کل ام ۱۹.۹۵ شد نهم به دهم آزمون دادم اصلا خودمم باورم نمیشد که قبول نشم نمونه

ولی دیشب ساعت ۳ نتایج رو دیدم، اصلا نمونه قبول نشدم خیلی ناراحتم چون براش وقت گذاشتم و از زندگیم زدم براش

منم رشته ام انسانی زدم 

میتونم بپرسم تراز نمونه شما چقدر بوده ؟ 

وای منم دقیقا مثل تو معدلم بیسته کسایی قبول شدن که میومدن من بهشون درسو توضیح میدادم و من همه سوالار ...

دقیقااا منم به همه توضیح میدادم،درسم خیلی خوب بود،ولییی یه کسایی قبول شدن که نگم برات

عزیز دلم سه سال بعدش میبینی که الکی غصه خوردیارزش نداره سه سال پیش منم من تو تیزهوشان قبول نشدم انقد ...

آره میگم خیلی امسال دانش اموزای بد قبول شدن، رقابته نمونه هم از بین رفت

معلم مدرسه نمونه شهرمون با شاهد یکیه، تازه مدیر شاهد بهتره و معلماشم میگن بهتره،اصن هرکس تو شهرمون ر ...

خودت عاقلی میدونی

فراموش کن عزیزم دو روز دیگه به این فکرا میخندی 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️