2777
2789
عنوان

نمونه قبول نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 145 پست

عزیز دلم سه سال بعدش میبینی که الکی غصه خوردی

ارزش نداره 

سه سال پیش منم من تو تیزهوشان قبول نشدم انقد غصه خوردم الان میبینم ارزششو نداشت

زیاد ناراحت نکن خودتو فرق نمونه دولتی با مدارس عادی فقط اینجاست کخ تو مدارس نمونه دولتی رقابت هس

دانشجو🧠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای واقعا؟ راستش از خیلیا شنیدم خوب نیست،ولی بازم آزمون دادم الانم احساسم بخاطره اینه هیچکس باورش ن ...

درست شنیدی خوب نیست البته بعضی مناطق که درصدشون خیلی کمه نمونه هاشون خوبن

🙂🍃

ببین ناراحت نشی ها 

اصلا ارزش نداره 

خودم نمونه خوندم میگم که ارزشی نداره 

دولتی بخون خوب بخون از اونا هم جلوتر میزنی به قران 

من اینو تجربه کردم 

تراز کنکورم با کسی ک تو مدرسه معمولی خونده بود برابر بود

اونو که میدونم ولی میدونی چیه کسایی از مدرسمون قبول شدن که چند تا از درساشونو افتادن،من دوست داشتم ق ...

برو بخون موفق باشی 

ببین اصلا به مدرسه نیست 

حالا من که چیز خاصی نشدم بخوام بهت نصیحت کنم چون خودم درس نخوندم نه اینکه تو مدرسه درس نخونما معدلم خیلی بالا بود ولی برای کنکور نخوندم 

ولی داشتیم بچه هایی که پزشکی اوردن دندون اوردن و خیلی هاشون رفتن پیرا البته نمیدونم رشتت چیه و این بچه ها خیلی هاشون حتی مدرسه نمیومدن اما من تلاش دائم و مستمرشون رو دیدم که چقدررر تلاش داشتن هر هفته بنظرم ازمون های قلمچی رو از الان ثبت نام کن و برو و یادت نره معدل خیلی مهمه 

ایشالا که موفق باشی 

اصلا مهم نیست واقعااااا میگم با یه چشم به هم زدن ۳ سال تموم میشه من ۴۰۱ ثبت نام کردم امسال باورم نمی ...

تازه دوست؟ 

یکی از دوستام که عالییهه تیزهوشان قبول شده یه شهره دیگه

اون یکی هم رشتمه و خیلیییی خوشحالم اون قبول شده و من نه! 

نمیدونی چی پشت سرم میگفت و چقدددر رو اعصاب و روان تاویر داشت، قطع ارتباط کردیم قبل اعلام نتایج چند وقت پیش

نه انسانی داوطلب هاش کم بوده همرو قبول کردن،

خب منم همینو میگن میگم خیلی راحت قبول میکنن شما مگه انسانی نمیگی زده بودین؟بعد میگید ریاضی میزدم قبول میشدم .

ولی اصل کنکوره انشاالله هر دومون به آرزو های رنگیمون میرسیم🥰😘💖

عزیز دلم سه سال بعدش میبینی که الکی غصه خوردیارزش نداره سه سال پیش منم من تو تیزهوشان قبول نشدم انقد ...

منم تیزهوشان بودم دیدم چندان فرقی بامدارس عادی ندارم یه دوستم که مدارس عادیه 8000 ترازش شده منم 8200😑هردومونم کم کاری کردیما البته

من امسال دوازدهم بودم و تموم شدم ولی وقتی ک فهمیدم دوستام نمونه قبول شون خیلی دلم شکست ما یه اکیپ شیش نفره بودیم ۳ تا قبول شدن ۳ تا نه معدل امسالت چن بود کانون بودی یا ن خواهرم سال بعد آزمون نمونه داره خیلی براش استرس دارم دوست دارم قبول بشه

خودتو دست کم نگیر🌱

عزیزم من نمونه خوندم ولی تفاوت خاصی با مدارس دیگه نداشت فقط مدرسه نوساز تر بود همه چی به خودت بستگی ...

معلم مدرسه نمونه شهرمون با شاهد یکیه، تازه مدیر شاهد بهتره و معلماشم میگن بهتره،اصن هرکس تو شهرمون رفته نمونه بهم میگفت نرو،ولی حسم اینجوریه کاش  قبول میشدمو خودم نمیرفتم، البته یادم میره دوروز دیگه

منم هم دردتم من دقیقا دم مرز بودم😪😭حالم بدههه

حآلت بد نباشه 

اینو کسی میگخ که سه سال عمرش تو نمونه گذشت ولی آخرش برابر با دانش آموزان مدارس دولتی شد 

مهم فقط تلاش خودته فقط

دروغ محضه که میگن نمونه تیزهوشان بخونی قبول میشی 

فقط باید بخونی ته قبول شی