2777
2789

یکی از دوستای صمیمام‌ک کلا رفتن ی شهر دیگه 

یکی دیگه از دوستام انقد اذیت میکرد کات کردم باهاش بعد ۱۳سال 

یکی دیگشونم متاهل شد و سرش شلوغه 

واقعا خیلی تنها شدم دلم بیرون میخواد چیکار کنم

بیرون تنهایی حال نمیده دوس دارم دخترونه باشه 

پارتنرمم همش سرکاره بیرونامونم جوری ک دلم میخواد نیس 

افسرده شدم بخدا با این سنم فک نمیکردم تو ۲۴سالگی غم دوست داشته باشم 🥲شما‌جیکار میکنیددد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکار میری؟ کلاس هایی شرکت کن که خانما میان یا این تور گردشگری های دخترونه رو برو که دوست پیدا کنی ه ...

بدبختی شغلمم تو خونس😂😂

اخه اوناهم خودشون با رفیقاشونن

دق نمیکنی؟🥲🥲 ی باشگاه میرم و کارمم تو خونس ولی چیه واقعا خیلی روم فشاره

من همون باشگاهم نمیرم واقعا حوصلم سر میره خیلی هم پر انرژیم و ارتباطیم اما نمیدونم چرا ادما اینطوری شدن جدیدا دوری میکنن

ولکن باووو شاشیدم تو هرچی رفاقت 🤧🤧😥واسه تولدش سنگ تموم گذاشتم اونوقت یه تبریک ساده واسه تولدم نگفت تنهایی برو بیرون آنقدر کیف میده که نگووو من همیشه تنهایی میرم بیرون

بدبختی شغلمم تو خونس😂😂اخه اوناهم خودشون با رفیقاشونن

نه عشقم خیلی ها تنها میان ، اصلا اکثرا با دوستشون باشن باز یکی دوتا تو اون هست که تنها باشه با تو تعامل کنه🥰

باشگاه هم میتونی بری ، ورزش های گروهی مثل والیبال یا رشته های مثل رزمی کلا این مدل کلاس ها دوست راحت پیدا میشه. چون جمعیت خانم ها زیاده 

کلاس کلا عالیه مثلاً کلاس زبان با هنری 😘 شانست رو امتحان کن.

اهل کجایی؟

من مولانم

ولکن باووو شاشیدم تو هرچی رفاقت 🤧🤧😥واسه تولدش سنگ تموم گذاشتم اونوقت یه تبریک ساده واسه تولدم نگف ...

اخی اونی ک باهاش کات کردمم همینطور 

تولدش کادو خریدم رفتم تولدش 

تولدم تبریک نگفت قهرم بودیم 

ب فاصله یک ماه