2777
2789
عنوان

تراز کنکور تروخدا بچه ها بیاین😭

91 بازدید | 11 پست

من امسال که کنکور دارم ترازم شده ۴۶۰۰ میدونم خیلی کمه و اصلا هیچی هم نمیاره ولی خب به نظر شما با اومدن نتایج نهایی و تراز نهایی این افزایش پیدا میکنه

اگه ۵۰۰۰ شد یا بیشتر بازم نمیشه؟😭

مجبورم پشت بمونم

❤من جهنم‌ده ده باش یاسدیقا قویسام سنیله ،                       هئچ آییلمام کی دوروب جنّت ماوایا گلیم.❤ sh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی دوست داری بخونی دانشگاه؟

خب مونده به ترازم که چی بیارم میگن اتاق عمل و هوشبری نمیرسه

❤من جهنم‌ده ده باش یاسدیقا قویسام سنیله ،                       هئچ آییلمام کی دوروب جنّت ماوایا گلیم.❤ sh

اکه تا 6200 برسه میتونی به کاردانیای بهداشت امید داشته باشی

یعنی به هوشبری نمیرسونم یا اتاق عمل

اصلا ۵۰۰۰ مجاز نمیشه فقط با سوابق میتونی بری

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

حداقل تراز واسه اونا، 7هزارهمعدلت اینقد بالا هست که تراز کلتو بکشونه تا7هزار؟

آره نهایی هام خوبه