2777
2789

شهر دور کار میکنه میگع نمیتونم هزینه کنم برا ده روز رفته سرکار ایران نیست،من ب ارامشش نیاز دارم

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا لازم نیست، فقط قبلش از طریق فکسی چیزی باید رضایت نامه امضا کنه، با مادری کسی برو. دکترت کیه؟ ک ...

دفعه سوم،دکتر محبوبه رضوانی اصفهان

وکالت ببر ازش برا انتقال 

منم همه دکترامو تنها رفتم با اینکه شوهرم هست اخه وقتی میاد خسته میشه بدتر اعصابمو خراب میکنه با این که ۸۰کیلومتر خونم تا مطب دکتر فاصله داره خودم تنها میرم و میام من برا بار چهارم دیروز منفی شدم 

انشالله این سری مامان میشی عزیزم 🌹

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
وکالت ببر ازش برا انتقال منم همه دکترامو تنها رفتم با اینکه شوهرم هست اخه وقتی میاد خسته میشه بدتر ا ...

پی ارپی چسب جنین اینا رو انجام ندادی؟یرم ای وی ای جی چی؟

پی ارپی چسب جنین اینا رو انجام ندادی؟یرم ای وی ای جی چی؟

همشو انجام دادم سه بار پی ار پی 

سرم اینترالپید

سرم ای وی ای جی 

لاپارسکوپی 

هیستروسکوپی

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
همشو انجام دادم سه بار پی ار پی سرم اینترالپیدسرم ای وی ای جی لاپارسکوپی هیستروسکوپی

مشکل از کدومتون بود ک اومدی تو کار انتقال،هزینه انتقالت چقد شد

مشکل از کدومتون بود ک اومدی تو کار انتقال،هزینه انتقالت چقد شد

مشکل که پیش، یه دکتر رفتم گفت تنبلی داری با ای، یو ای اکی میشه مشکلت که نشد دکترمو عوض کردم چون تو خط ای وی اف نبود فقط وقتم هدر میرفت 

بعد دو بار انتقال منفی باز این دکتر جدیده گفت رحمت مشکل داره پی ار پی کن خوب میشه که بار سومم منفی شد 

دکترمو عوض کردم گفتم دکتر قبلیه گفته رحمت مشکل داره فرستاد سنو داخل اب که گفت نه رحمت مشکل نداره من برات این سرمو تجویز میکنم انشالله مثبت میشه که اینبارم منفی شد دیگه منتظرم پریود شم برم دوباره 😔

این سری هم باید یکی از جنینامو ببرن جنین شناس ببینن مشکل چیه بعدم این سری فهمیدم ذخیرمم خیلی اومده پایین 😢

مشکل که پیش، یه دکتر رفتم گفت تنبلی داری با ای، یو ای اکی میشه مشکلت که نشد دکترمو عوض کردم چون تو خ ...

سرم ای وی ای جی زدی؟