2777
2789

بچه ها راستش پارنترم بعد از چند سال میخاد بیاد جلو و خاستگاری کنه ، بعد اونا وضع مالیشون خوبه خونشون خوشگله دکوراسیون قشنگی داره اما خونه ما قدیمیه و وضع مالیمونم بدی نیست، اون خانوادش حداقل دیپلم و دارن خیلی فن بیانشون خوبه و فارسی صحبت میکنن اما من پدرم فوت شده مامانمم سواد ندارع و اونقد خوب نمیتونه فارسی صحبت کنه و ب زبون لری صحبت می‌کنه زیادم فن بیان خوبی نداره، بعد مامانم با یک آقای سن بالا ازدواج کرده که خیلی سنش بالاس ( بخاطر من ازدواج کرد با سن بالا چون میترسید با یک جووون ازدواج کنه چشم داشته باشه بهم  ) مثلا شوهرش ۸۰ سالشه 

خلاصه روم نمیشه جلوشون بیان خونمون و ببیینن یا بگن مامانش سواد ندارع و نمی‌دونم بلد نیس خیلی خوب فارسی صحبت کنه

وای عزیزم چه خانواده ساده و مهربونی 

ولی چرا این حرف رو میزنی هیچ وقت خانوادت رو بد جلوه نده این یک خواهش بود به عنوان کسی که ضربه اش رو خوردع من طلاقم گرفتم ولی ازت خواهش کردم

این پدر و مادرت رو بالا ببر 😍ایرادی نداره از نظرم خیلی ام خوبین

چقدر ساده حقیقتا تصور کردم کیف کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پارتنر شما آگه بهتون علاقه داشته هر جوری که خانواده شما باشه پا پس نمی کشه بعدشم خانواده شما که انتخاب شما نبوده دست شما نبوده که قسمت شما بوده بجاش خانواده تو دوست داشته باش و نذار این چیزا روی ذهنت اثر منفی بذار 

بیخیال باش میخواد بخواد نمیخواد نخواد 

خانواده ش چه پولی دارن وقتی نمیتونه ی خونه اجاره کنه و میگه بیا خونه بابام زندگی کنیم 

بنظرم دغدغه ت باید بیشتر این باشه ک چطور با پدر شوهر مادرشوهر میخوای زندگی کنی ن لحن و حرف زدن مادرت