2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست خودم نیست الان تلویزیون نداریم یه ۲۰ میلیونی پول دستمه روم نمیشه برم قسطی تلویزیون بخرم شاید به ...

والا دوست من رفت سرای ایرانی تلویزیون قسطی خرید ....چرا روت نشه ....یا خداااا ......اینجا ایراااانه گلم .....همه کارشون با قسط پیش میره 

تازگیا گیر داده به همسایه ها که چرا اشغال میارن میزارن سمت ما و دعوا راه میندازه البته من بگم ادم عص ...

مقابلش وایستا اگه به مادرت بی احترامی کرد برین بهش .مهم مادرته .به برادرت بگو جمش کنه نکرد خودت جمع اش کن

درکت میکنم ...بعضی وقتا بزرگا با کاراشون مایه آبروریزی میشن .و سر شکستگی

هر جا بیرون پدرم رو میدیدم دنبال زباله جمع کردن بود رو دوشش من با کارگری براش سه چرخ خریدم تا جلو بقیه کمرش خم نباشه ولی💔

برادرم شبا سر کاره و زیر سلطه خانواده زنشه

مثل داداش من .هر چی هانواده زن احمقش میگن میگه بله حق با شماست .ولی من از اول رو‌ندادم .بهشون مادر بزرگ زنش یه بار یه حرفی زد همونجا نشوندم سر جاش .زنش یه بار وراجی کرد هونجا نشوندمش به داداشم گفتم تو عرضه ندا ی .حداقل بگو با من کاری نداشته باشن .من مثل شما نیستم .بخوان پا رو دمم بزارن بد جور گازشون میگیرم .البته اون موقع گفته بود با اون کاری نداشته باشین .فعلا چیزی نشنیدم .وندیدم ارتباطم کمه باهاشون .ولی من نه اعصاب دارم نه روان .از دست شوعرم دبگه میکشم .از دست اونا نمیتونم ذیگه تحمل ندارم