2777
2789

تنبلی تخمدان دارم موهام نازکه و از جلو کم پشته همش مجبورم فرق وسط بزنم موهامو وقتی دخترا رو میبینم حالا یا بیرون یا تو اینستا.. انقد ناراحت میشم واسه موهام ک دلم میخواد گریه کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه خانم مسن دیدم بخدا بقدری موهاش ناز بود دلم رفت موها قهوه ای روشن ی رنگ خاص بعد نرم و بلند نگاش کردم کیف کردم منم موهام کم پشتن و وزوزی شوهرمم پول نمیده رنگ کنم 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
خب من هم موهای مامانم پره هم بابام 😔

چقد بد

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

من چشمای درشت و پوست صاف میبینمچون خودم ندارم🥲😅 موهامم پره ولی حاضرم کچل بودم ولی اینارو داشتم

حالا من هم چشمام درشته هم پوستم خوبه اما نمیتونم از تاثیر مو بگذرم. خیلی مهمه برا دخترا

خب من هم موهای مامانم پره هم بابام 😔

برا پر پشتی جوشونده  گیاه دم اسب وگزنه ورز ماری اسپری کن هفته ایسه بار دعام کن

باید تا6ماه مداوم استفاده بشه

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه