2777
2789

با اینکه ی فرصت طلایی داشتم که دوباره استفاده کنم و برای کنکور بخونم اما درست استفاده نکردم 

اشتباه من و نکنید 

دیگ ۲۱ سالم میشه پره حسرتم که چرا درست از وقتم استفاده نکردم 

هرروز بخونید پیوستگی داشته باشید به دوستان و فامیل هاتون چیزی نگید تلاش تونو کنید که بعدا پشیمون نشید🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار آزاد نتونستم 

هنری استعداد ندارم پول یادگرفتن مهارت ندارم 

ورزش استعداد ندارم 

بدبخت شدم رسما 

نه کنکوری میتونم بخونم

نه رشته الکی دانشگاه آزاد میرم

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

کنکور اولم 402 بود هیییچی نخونده بودم شانسی زدم منفی شد نجومی شد 403 و 404 هم ثبت نام نکردم دوست دارم برای 405 بخونم نمیدونم از کجا شروع کنم با پایه صفر من کل دبیرستان نخوندم هیچی از کتابا بلد نیستم

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
کنکور اولم 402 بود هیییچی نخونده بودم شانسی زدم منفی شد نجومی شد 403 و 404 هم ثبت نام نکردم دوست دار ...

منم مثل شمام ولی ۴۰۳ هم دادم بهتر شد نسبت به سال قبل ولی بازم خوب نبود 

امسال ندادم 

نمی دونم ۴۰۵ بدم یا ۴۰۶ 

آخه امسال سال ۱۱ و ۱۲ و بتید ترمیم کرد شرایطش سخت شده 

بنظرت چه سالی دوباره کنکور مثل سابق برمیگرده؟ 

اونجور بشه خیلی راحت تر میتونیم بخونیم 

فکر شو بکنید الان باید تخصصی ها رو کنکوری و تشریحی بخونیم 

عمومی هارد تشریحی 

۱۱ و ۱۲ هم ترمیم

منم مثل شمام ولی ۴۰۳ هم دادم بهتر شد نسبت به سال قبل ولی بازم خوب نبود امسال ندادم نمی دونم ۴۰۵ بدم ...

متاسفانه فکر نمیکنم دیگه مثل قبل بشه نهایت در بهترین حالت چندتا کتاب نهایی یازدهم کم میکنن ولی تاثیر قطعی دوپایه سر جاشه باید هم عمومی تشریحی بخونیم و تستی تشریحی تخصصی ها

ای خدا عمرمون و گرفتن🥲لعنت به همشون

امروز گفتن نهایی یازدهم حتی مثبت نمیشه قطعیه 

یا باید با این شرایط کنار بیایم هر طور شده با هر ساعتی که میتونیم شروع کنیم تا یکی دو سال دیگه شرایطمون تغییر بدیم یا شرایط الان خودمونو قبول کنیم و بریم ی رشته ای لیسانس بگیریم من که هر کاری کردم با دومی کنار نمیام افسردگی گرفتم

تو چون پایه ات صفر نیست پارسال خوندی شروع کنی مطالب یادت میاد به همین 405 میرسی به نظرم 

شرایط عادلانه نیست ولی چی اینجا عادلانه بوده باید هر طوری شده اجازه ندی برات حسرت بشه چندسال دیگه نگیم کاش تو بیست سالگی خونده بودیم 

تو چون پایه ات صفر نیست پارسال خوندی شروع کنی مطالب یادت میاد به همین 405 میرسی به نظرم

مشکلی ندارم از خدا هر چه زودتر قبول شم  

ولی مشکلاتم: 

1. ولی خانوادم نمیزارن دیگ بخونم 

۲. دانشجوعم شرایط سخت تر میشه  اینکه هم کنکوری بخونم هم تشریحی ۱۱ و ۱۲ هم دانشگاه