2777
2789
عنوان

نمی دونید چقد حسرت دارم بچه های کنکوری بیاید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 23 پست
مشکلی ندارم از خدا هر چه زودتر قبول شم ولی مشکلاتم: 1. ولی خانوادم نمیزارن دیگ بخونم ۲. دانشجوعم شر ...

به نظرم بهشون نگو خودت تو اتاقت شروع کن به خوندن این که دانشجویی یعنی میتونی از  کتابخونه دانشگاه استفاده کنی و امتحانای دانشگاه رو  تو فرجه خودش بخونی کتاب از سال 403 داشته باشی نیازی به پول گرفتن ازشون نداری 

منم قصد دارم انتخاب رشته با سوابق ی رشته ای بخونم در کنارش کنکور بدم چون فکر میکنم اینطوری روحیه ام بهتر میشه

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
به نظرم بهشون نگو خودت تو اتاقت شروع کن به خوندن این که دانشجویی یعنی میتونی از کتابخونه دانشگاه اس ...

اره دقیقا همین کار و میخوام بکنم اونا متوجه نمیشن چی میخونم ک 

اره پیام نور اینا یا ی چی ک فقط امتحان شو بخونی خیلی خوبه 

الان من ۱ سال دور بودم دوباره انگیزه گرفتم 

ولی مدام خونه باشی خسته میشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره دقیقا همین کار و میخوام بکنم اونا متوجه نمیشن چی میخونم ک اره پیام نور اینا یا ی چی ک فقط امتحان ...

امیدوارم بتونیم شروع کنیم و هردومون نتیجه بگیریم بدون تنها نیستی من با پایه ضعیف تر تو شرایطت هستم و اشکالی نداره که چندسال گذشته باشه مهم هدف نهایی ماست که تبدیل به حسرت نشه

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
امیدوارم بتونیم شروع کنیم و هردومون نتیجه بگیریم بدون تنها نیستی من با پایه ضعیف تر تو شرایطت هستم و ...

بله بله قطعا مهم هدفه که سرانجام بهش برسیم

امیدوارم موفق باشی سوال داشتی حتما بپرس ازم دوست دارم کمک کنم 

خواستی آیدی هم میدم

بله بله قطعا مهم هدفه که سرانجام بهش برسیمامیدوارم موفق باشی سوال داشتی حتما بپرس ازم دوست دارم کمک ...

ممنونم ازت خیلی انگیزه ام بیشتر شد امیدوارم موفق بشیم در جریان خوندن هم باشیم به نظر منم انگیزه بیشتری میگیریم برای شروع منابع مهمه 

برای زیست آی کیو جامع دارم

برای فیزیک و ریاضی و شیمی نمیدونم چه کتابی بخرم منبع تو چیه ؟

من چون صفرم میخوام درسنامه هم بخونم 

ممنونم ازت خیلی انگیزه ام بیشتر شد امیدوارم موفق بشیم در جریان خوندن هم باشیم به نظر منم انگیزه بیشت ...

خواسش میکنمم بله انشالله

اگه زیست پابه خوبی داری ای کیو خوبه 

خیلی سبز هم خوبه من قبلا اینارو داشتم 

چون فیزیک کنکور اصولا استانتداره سوالش خیلی سبز خوبه همون  می تونی جامع ش رو بگیری 

اره فیلمم میتونی ببینی

خواسش میکنمم بله انشاللهاگه زیست پابه خوبی داری ای کیو خوبه خیلی سبز هم خوبه من قبلا اینارو داشتم چو ...

به امید خدا پرقدرت شروع کنیم و نتیجه بگیریم