2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندباری گوشیم اینجوری شد بعد خشکش کردم درست شد

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍

یه دستمال کاغذی رو چند لا کن 

گوشی رو ایستاده تکیه بده به دیوار زیرش دستمال بذار 

نیم ساعت بمونه

اگه درست نشد

سشوار بکش با فاصله

اگه درست نشد

جارو برقی بکش 

اگه درست نشد بیخیالش بشو ببر تعمیرگاه

توی ظرف برنج ننداز دونه های برنج میره توش 

درضمن گوشی رو خاموش کن و ازش استفاده نکن

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
الان هیچی پیشم نیست اومدیم خونه جدیده رو بشوریم

خب ایستاده تکیه بده به دیوار زیر یه روسری جورابی چیزی بذار 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊