2777
2789
عنوان

خواب عجیبممم عجیبببیییی

81 بازدید | 6 پست

من نزدیک هفت ماهه بابام مرده 

چند وقت پیش خواب یک جاده باریک سر سبز دیدم مثلاً یک منطقه تفریحی گردشگری بعد ته اون جاده باغ بزرگ قبرستون غسال خونش سرسبزااااااااااا

بعد ظهری خواب دیدم توماشینمون داریم میریم بابام زنده شده میگم و حس خوبیه ی مرد دوباره برگشت  

بعد مثل همیشه جایی می‌رفتیم بد خلقی عصبانیت داشت 

بعد اون جاده که داشتیم از پل رد می‌شدیم خونه ها همه مراقببببب داشتن با جرثقیل بالا می‌کشیدند

بابام گفتم نریمم جاده خطرناکه جاده باریککک مثل کووو هیچ گفت نه باید تااخر بریم

بعدش دیدم تو همون قبرستون مراسمهههه میگفتم چهلم یک نفره ک طرف چندساله کرده خواب عجیب در عجیب بود

ایخدا ایخدا

جاش بهشت باشه روحشون شاد 

میگه پدر و مادر ها حتی بفد فوت همبرای ما دعا میکنند

با پدرت حرف بزن اگر خواسته و اروزیی داری ازش بخواه

الان که به خوابت اومده براش خیرات کن 

ایخدا ایخداجاش بهشت باشه روحشون شاد میگه پدر و مادر ها حتی بفد فوت همبرای ما دعا میکنندبا پدرت حرف ب ...

اصلا توخواب انکار سفر بوده از سفر برگشته حس عادی بعد باخودم میگفتم ملت چی فکر میکنم بابام مرده دوباره زنده شده😑😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا توخواب انکار سفر بوده از سفر برگشته حس عادی بعد باخودم میگفتم ملت چی فکر میکنم بابام مرده دوبار ...

خنده داره عزیزم ایموجی خنده چی میگه ؟شما فکر کنم برات مهم هم نیست