2777
2789

صادقانه بگید دیگه 

کسی که مارونمیشناسه 

شما هم نسبت به کوچکترین دخالت فوضولی یا حتی سوال منطور دار فامیل حساس هستید؟

مثلا حرفایی که پشت سرتون زده میشه ؟ یکی میگه زیادیه

یکی میگه جهیزیه ش یا حرفای دیگه

کلا دیدید فامیل خیلی تز میده برای بچه طلاق؟میخوام ببینم من حساسم یا شما هم فامیلا منظور دار برخورد میکنن؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منظورت رو دقیق نمیفهمم، ولی تا شخصی متوجه این قضیه می‌شد بلافاصله: با کی زندگی میکنی؟ بابات ازدواج کرد؟ مامانت چی؟ 

کلاااا رفتارشون با ما فرق میکنه 

یا بعضی ها میخوان مثل اونا نباشن طوری نا ملموس سوال میپرسن که مثلا ادم نمیفهمه منظورشون چیه. 

۲۳ سالمه ۲۳ ساله بچه طلاقم هیچوقت چنین حرفی نشنیدم فامیل هم هیچوقت هیچ اشاره ای نکردن انگار یادشون ر ...

خیلی خوبه 

یعنی وقتی خیلی کوچیک بودی و چیزی متوجه نبودی جداشدن 

باور کن این یه موهبت و هدیه از طرف خداست که وقتی کوچیک بودی این اتفاق افتاد 

خداراشاکر باش جدی میگم بخدا ۱۰ هیج از خیلیاجلوتری

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
والا منظورت رو دقیق نمیفهمم، ولی تا شخصی متوجه این قضیه می‌شد بلافاصله: با کی زندگی میکنی؟ بابات ازد ...

آره این سوالا که هست همیشه 

ولی تیکه کنایه اطرافیلن

من فرزند طلاقم 

متأسفانه یا خوشبختانه جوری از پس فگ و فامیل در اومدم جرأت نمیکنن دخالت زیادی بکنن ... ولی به نظرم شما حساس شدی عزیزم 

مردم درباره همه چیز و همه کس و همه شرایط سعی میکنن نظر هاشون رو بگن 

من فرزند طلاقم متأسفانه یا خوشبختانه جوری از پس فگ و فامیل در اومدم جرأت نمیکنن دخالت زیادی بکنن ... ...

چجوری از پس فک و فامیل براومدی؟

مثال میزنی برام متوجه بشم و یادبگیرم؟

چجوری از پس فک و فامیل براومدی؟مثال میزنی برام متوجه بشم و یادبگیرم؟

بد آموزی داره 

ولی عمه هام زنگ که میزدن جواب نمیدادم و به عمد به اون یکی عمه ام میگفتم یادم نمیره اخلاقش رو که چطوری تو زندگی مامانم دخالت می‌کرد حالا نوبت من شده 

بخواد فضولی بکنه جواب نمیدم 

بعد اون عمه هم میرفت به گوش اون میرسوند 

ادب شدند 

رک شدم دیگه ... هر چی خوشم نیاد رو مستقیم تو روشون میگم 

چیزی هم بگن میگم حالتون نمیکنم بابت گذشته 

البته شیرایط طلاق ها با هم فرق میکنه .برای ما خیلی دخالت می‌کردند

ولی بعضی ها واقعا اطرافیان مقصر نیستند