همه ی دخترای فامیلمون با دوست پسراشون ازدواج کردن و من تاحالا باکسی نبودم میترسم دوست شم الکی برا خوشگذرونی اومده باشن سمت ادم و دو روز دیگه برن رد کارشون، این خواستگارای سنتی هم ک ۱۰۰جا میرن خواستگاری،خیلی ناراحتم همش حس میکنم از دخترای امروزی خیلی عقب ترم تو این مسائل اشتباه فکرمیکنم بنظرتون؟درکل نظرتون راجب حرفام؟شما چطوری ازدواج کردین؟راضیید؟اگر با دوستی بوده از کجا فهمیدید قصد طرف ازدواجه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چندسالته؟خیلی به سن بستگی داره..من پارتنرم جفتمون بالای سی آشنا شدیم بعد پنج یا شش ماه گفت بریم حلقه بخریم و به خانواده هابگیم من قبول نکردم اونموقع ولی خودش کم کم به خانوادش گفت و الان که یکسال گذشته منم دیگهokدادم مهرماه خانوادم رو در جریان میزارم که اگه جور شد شب یلدا جشن عقد بگیریم...شهریور سال بعدش عروسی...
اکثر پسرا اگه بفهمن به امید ازدواج باهاشون دوست شدی یه مدت به همین بهونه تو رابطه نگهت میدارن بعدشم که خسته شدن کات میکنن، حتی اگه هم قصدت واقعا ازدواجه تو شروع دوستی لو نده