سلام امروز شوهرم به من زنگ زد گفت میخوام واسه مامانم اینا هود بخرم به بابام اینا گفتم برن دنبالش. منم چیزی نگفتم نیم ساعت بعد بهش پیام دادم تصمیمت گرفتی به بابات اینا هم گفتی بعد داری به من میگی به من میگه باید از تو اجازه می گرفتم. گفتم باید منم در جریان قرار میدادی به من میگه تو به خانوادم حسودی میکنی چشم نداری رابطه منو با خانوادم ببینی. من خانوادم دوست دارم. به من داده تو فقط به خاطر بچه هام تو این زندگی هستی منم بهش گفتم زنگ بزن بابات بیاد این زندگی رو تموم کنیم و طلاق بگیریم به من میگه چرت نگو. ناشکری دیگه. چیکار کنم کسی رو هم ندارم باهاش درد و دل کنم. حالم خیلی خرابه و داغونم از صبح فقط دارم گریه میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
شوهر من حاضره واسه خوشحالی و لبخند خواهر و مادرش منو به قتل برسونه
در این حد.
پولم خرج میکنه براشون فقط جوری نیست من بتونم مچش رو بگیرم
که اگه بگیرمم بهم میگه به تو چه
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
خرج خودت و خونه و بچه ها هر چی که هست رو آروم و آروم و کم کم ببر بالاتر که پولاش خرج خودتون بشه
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
نمیدونم این زنای ایرانی با ازدواج کردن فکر میکنن دیگه تموم شد
طرف ۳۰ سال بچشو بزرگ میکنه و باید سر یه هود خریدن به شما جواب پس بده؟
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙