2777
2789

من یکبار سونو انجام دادم 27 مرداد کیسه زرده ساک حاملگی و جنین دیده شده ، جنین نبضش ۱۱۰ میزد ,اندازش ۲.۲میل بود و ۵ هفته و ۵ روز رو نشان می‌داد و هماتوم ۲۱ در ۱۲ میل داشتم همراه با خون ریزی شفاف قرمز که دکتر بهم شیاف پروژسترون ۴۰۰ داد که هر ۱۲ ساعت مصرف کنم ،خون ریزیم قطع شد تبدیل شد به خون آبه قهوه ای خیلی کم فقط یه باز یه چیز کوچک لخته تور که داخلش بافت داشت درونش وقتی باز کردم چیزی شبیه یک رگ سیاه نازک بود به درازی یک بند انگشت ،امروز رفتم یک مرکز سونوگرافی دیگه   ۲۹ مرداد دکتر گفت انداره هماتوم ساب کوریونیک ۱۱در ۴ میل که یک سوم ساک رو گرفته سن حاملگی رو گفت ۵ هفته و ۲ روز ،گفت ساک حاملگی رویت شد ولی  کیسه زرده و نوزاد رویت نشد , تاریخ آخرین پریودم ۱۸ تیر بوده دوبار تست بتا دادم اولی ۵۲۰ دومی رو ۷۲ ساعت بعد تکرار کردم ۱۵۸۰ بود که این عدد برای ۲۴ مراد بود و الان سؤالم اینه ممکن سونوگرافی دوم اشتباه کرده باشه و سونو اولی دقیق تر بوده باشه هر دو سونوگرافی واژینال انجام شد ، یا اینکه ممکنه با اون خون ریزی ها جنین دفع شده ?کسی تجربه مشابه داشته ؟

سوالای تخصصی میپرسید بعد میگید چرا کسی تاپیک من نمیاد. عزیزم این سوالو از یه متخصص بپرس که جواب اشتب ...

متخصص لعنتی جواب نمیده ، واقعا دکتر دیوونم کرده 

حتی زنگ زدم وقت بگیرمم جواب نداد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالای تخصصی میپرسید بعد میگید چرا کسی تاپیک من نمیاد. عزیزم این سوالو از یه متخصص بپرس که جواب اشتب ...

الان به هیچ چیزی دسترسی ندارم صرفا دنبال یه تجربه مشترکم

الان به هیچ چیزی دسترسی ندارم صرفا دنبال یه تجربه مشترکم

از اپلیکیشن های انلاین با یه متخصص صحبت کن ، زود جوابتو میدن و خیالتم راحت میشه که یه متخصص بهت این حرفو زده