2777
2789
عنوان

عجیبترین ترشی یا مربایی که دیدین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 72 پست

مربای پوست هندوانه 🍉🍉🍉

خیلی تعجب کردم، زن دایی مامانم درس کردن وقتی هندوانه رو خوردن می‌ره میشورشون سفیدیشون رو می‌کنه باهاش مربا درس می‌کنه☺️😐😐

لطفاً برام دعا کنید سال دیگه دانشگاه قبول بشم(زهرا م)          زندگی بر ۲ پایه بنا شده 1:صبر۲: امید

ترشی گوجه فرنگی نرسیده و سبز ترشی کیوی و موز تو ترشی فروشی دیدم ولی نخوردم

ما گوجه شور درست میکنیم با گوجه کال و نارنجی یا سبز،خییلی خوشمزه میشه اتفاقا،اما موز و کیوی رو ندیدم اصلاا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بارداری حساس شدی من از قشم میخرم انبه داخل سرکه سیب و روغن زیتون وااای خدا مردم براش

ما ادویه مخصوص ترشی انبه می‌زنیم روغن آفتاب گردان فلفل زردچوبه   البته سه جور ترشی انبه درس میکنیم چون خودمون باغ انبه داریم 

واااا دلت میاد؟؟؟بهترین و خوشمزه ترین و گرون ترین ترشی انبه ست

بنظرم ترشی باید تررررش باشه 

نه چرررررب و تند 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ما ادویه مخصوص ترشی انبه می‌زنیم روغن آفتاب گردان فلفل زردچوبه البته سه جور ترشی انبه درس میکنیم چ ...

وای واقعا؟ باغ انبه چه جالب

ببخشید کجا هستبن جنوبین؟؟ چه هوس برانگیز همش انبه می‌خورید به به نوش جان