2777
2789
عنوان

قرار بود بریم دیت ولی هنوز خبری ازش نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 31 پست
اخه ساعت ۴ ازش پرسیدم اگ قطعی نیس کنسل کنیم یروز دیگه.بعد خب میدونه من امروز کامل خونه ام.گفت مگه تو ...

ادم دیر وقت  همینه عزیزم.. شوهر منم تو دوره دوستی همین بود ـاللنم که الانه درست نشده.. به من بگه ۶یعنی زودتر از ۸ نه. 

پیام بده بگو فلانی معمونی یهویی شد. بمونه یه روز نور روز بریم بیرون بچرخیم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

با آدمی که اینقدر زمان نداره دلیلی نداره آشنا بشی عزیزاز اون گذشته دادن یه بکی دو تا پیام و فیکس کرد ...

اره درست میگی...حالا من اگه پیام داد بهش میگم ک من دارم با مامانم میرم بیرون چون تو تایم و محل رو تا ۷ شب فیکس نکردی باهام

هرچند اون سرعمل ممکنه باشه احتمالم میدم یهو دستش بند شده باشه.نمیدونم واقعا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درست میگی...حالا من اگه پیام داد بهش میگم ک من دارم با مامانم میرم بیرون چون تو تایم و محل رو تا ...

برخورد تند یا اینکه نشون بدی ناراحتی نیاز نیست عزیز

اما در کل اگه آدمی هست که نمیتونه در حد متوسط وقت بذاره برای رابطه بدون که ارتباط براش جدی نیست و قراره همیشه اولویت چندم باشی

دیگه نرو حتی اگه پیام داد بگو کاری دارم نمیتونم

اخه ظهر ک پیام داد بهش گفتم ک اگ امشب قطعی نیس بزار یروز دیگه بریم.و چون دیشب خودم گفتم ک امروز خار خاصی ندارم بعد گفت مگ تو امشب کاری داری؟گفتم ن

گفت اوکی

و هنوز خبر نداده رو حساب اینک شاید من اوکیم با اینکه یهوی بریم

شاید میخواد ۸ به بعد پیام بده بهتچون خودشم میخواد بره حتما آماده بشه

اره خودمم این حسو دارم.چون ماشین نداره حس میکنم شاید میخاد بره خونه ماشین باباشو برداره.خیلی گیجم اصلا.الان یسریا میگن نرو ...اخه همش هم من کار دارم هم اون به سختی میتونیم تایم فیکس کنیم ولی از طرفیم این حرکتش ک تا الان چیزی نگفته عجیبه برام

اخه ظهر ک پیام داد بهش گفتم ک اگ امشب قطعی نیس بزار یروز دیگه بریم.و چون دیشب خودم گفتم ک امروز خار ...

نه کارش بی احترامی بنظرم بگو یهویی شد رفتم با خانواده بیرون 

ساعت ۷ عه دیگه کی میخواد خبرت کنه

الان خودم بهش پیام بدم یا صب کنم خودش پیام بده؟

ن خودش که پیام داد بگو 

اعع دیر شد که خیلی من با خانوادم دارم میرم بیرون 

یجور رفتار کن که انگار اصلا منتظر پیام اون نبودی

اره خودمم این حسو دارم.چون ماشین نداره حس میکنم شاید میخاد بره خونه ماشین باباشو برداره.خیلی گیجم اص ...

آره درسته شایدم دستش بند شده

درست میگن ۹ به بعد نری دیت بهتره الانم تا بخواد تعطیل بشه و بیاد دنبالت ۹ شبه

برخورد تند یا اینکه نشون بدی ناراحتی نیاز نیست عزیزاما در کل اگه آدمی هست که نمیتونه در حد متوسط وقت ...

الان زنگ زد گفت من از سرکار دارم میرم خونه و منم گفتم میخای یروز دیگه بریم چون تایمو با من هماهنگ نکردی و من احتمال دادم ک کنسله.گفت خب توکه میدونستی من چه تایمی کارم تموم میشه و اینا.تازه ناراحتم شده ک چرا من دارم کنسل میکنم🤔خدایااا

آره درسته شایدم دستش بند شدهدرست میگن ۹ به بعد نری دیت بهتره الانم تا بخواد تعطیل بشه و بیاد دنبالت ...

الان زنگ زد گفت من از سرکار دارم میرم خونه و منم گفتم میخای یروز دیگه بریم چون تایمو با من هماهنگ نکردی و من احتمال دادم ک کنسله.گفت خب توکه میدونستی من چه تایمی کارم تموم میشه و اینا.تازه ناراحتم شده ک چرا من دارم کنسل میکنم🤔خدایااا

الان زنگ زد گفت من از سرکار دارم میرم خونه و منم گفتم میخای یروز دیگه بریم چون تایمو با من هماهنگ نک ...

😂😂😂 بگو آره ولی من ک علاف تو نیستم

رفتی آخرش یا نه؟

بهت گفتم چون ۸ کارش تموم میشه و گفته شب احتمالا بعد کار یا آخر کارش بهت زنگ میزنه

😂😂😂 بگو آره ولی من ک علاف تو نیستمرفتی آخرش یا نه؟بهت گفتم چون ۸ کارش تموم میشه و گفته شب احتمالا ...

۷ و نیم تازه زنگید و گفت دارم میرم خونه ک بریم بیرون.لحنشم یجوری بود انگار تمایلی نداشت و خسته به نظر میرسید.منم گفتم خب تا تو از خونه بیای و من از خونه بیامو تایمم هماهنگ نشدیم خیلی دیر میشه.خودشم گف هرجور راحتی و خلاصه کنسل شد

بعد دوباره زنگ زده میگه تو دنبال بهونه بودی ک کنسل کنی با فلانی بری بیرون و تو باید میدونستی من کی کارم تموم میشه!!!

و برگشته میگه حالا اشکال نداره😐انگار تقصیر من بوده!

و جالبه حتی اصرارم نکرد .حتی اون موقع ک زنگ زد میتونس تعیین تکلیف کنه قرارمونو یا وقتی من میگم دیر میشه یکم اصرار کنه..