2777
2789

خیلی عجیبه برام.دیشب برنامه ریزی کردیم ک اگ نرفت سرکار شب بریم بیرون.ظهر فقط پیام داد ک نمیرم سرکار و احتمالا میبینمت امشب

دیت دوممونه

و همین😐نه ساعت خاصیو گفت نه لوکیشن ن هیچی

الان من نمیدونم کنسله کنسل نیس یا چه ساعتی اماده بشمو اینا.دلمم نمیخاد بهش پیام بدم ک فک کنه خیلی ذوق دارم

چکار کنمممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام داد. بگو من مهمونی برام پیش اومده نمیتونم بیام. بزار عادت نکنه به اینکه هر وقت تونست تو هم در جا حاضری و بیکار 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

چرا ارتباط اینقدر ناقصه؟! تا الان با توجه به سر کار نرفتنش باید به شما پیام میدادفیکس کردن قرار که ب ...

اخه ردزی ۱۲ ساعت سرکاری و خیلی سخت میتونیم بریم بیرون باهم.بعد امروز قرار بود ۲۴ ساعته باشه ولی فقط تا ۸ شب شد کارش.

الان شاید دستش به کار بند شده...از طرفی دلم میخاد ببینمش ولی از طرفیم ناراحتم ک فیکس نکرد دیتو

هیچی نگو پیام که داد یه بهونه جو برای کنسل کردن بعد هم مستقیم بگو چون در مورد ساعت و محلش صحبت نکرد ...

ها این بهتره ، بنظرم اینم بگه که براش کاری پیش اومده ، مهمونی دعوت شده داره میره مهمونی

پیام داد. بگو من مهمونی برام پیش اومده نمیتونم بیام. بزار عادت نکنه به اینکه هر وقت تونست تو هم در ج ...

اخه ساعت ۴ ازش پرسیدم اگ قطعی نیس کنسل کنیم یروز دیگه.بعد خب میدونه من امروز کامل خونه ام.گفت مگه تو خاری نداری امشب،گفتم ن

ولی انتظار داشتم تا الان تعیین تکلیف کنه

اخه ردزی ۱۲ ساعت سرکاری و خیلی سخت میتونیم بریم بیرون باهم.بعد امروز قرار بود ۲۴ ساعته باشه ولی فقط ...

با آدمی که اینقدر زمان نداره دلیلی نداره آشنا بشی عزیز

از اون گذشته دادن یه بکی دو تا پیام و فیکس کردن قرار کلا پنج دقیقه زمان میخواد

دقت کن چی میخوای از ارتباط همین ابتدای کار

من باشم کنسل میکنم وقتی پیام داد میگم کار پیش اومد رفتارش درست نیست!