2777
2789
عنوان

همه دخترا به فکر ازدواج

124 بازدید | 11 پست

من به فکر جدایی از شوهر  هیچ خیری ندیدم ازش نه اخلاقش خوبه نه وضعش نه هیچی حتی بچه هم باعث نشد اخلاقش خوب بشه

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

چرا فکر کردین بچه باعث تغییر شخصیتی میشه که طرف از بچگی پایه اش داشته و حداقل ده ساله با اون شخصیت داره زندگی میکنه؟این طرز فکر بچه بیارین درست میشه کی میخواد منقرض شه؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انتخابش نکردم

اوکی ولی شما تصمیم گرفتی ک بچه ب وجود بیاد

پس مسئولیتت برای بچه بمذیر

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

چرا فکر کردین بچه باعث تغییر شخصیتی میشه که طرف از بچگی پایه اش داشته و حداقل ده ساله با اون شخصیت د ...

زود قضاوت نکن نگفتم بخاطر درست شدن اخلاقش بچه آوردم گفتم بعضیا میگن بچه اخلاق بعضیارو خوب میکنه حتی با بجه هم خوب نشده تا وقتی خودت مجردی و زندگی نکردی هیچ وقت تو این جور موارد نطر نده و ساکت باش مرسی

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

عنوانت خیلی خیلی کلیه

انگار شما نزدیک کویر زندگی میکنی یکی میخواد بیاد کره زمین میگی نیا همش کویره در حالیکه خب ممکنه اون تو دشتی ساحلی جایی بیفته که دوستش داشته باشه...

ذکر یا ودود میگم به نیت شما

خودتونم بگید انشاالله زندگیتون سرسبز میشه

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
زود قضاوت نکن نگفتم بخاطر درست شدن اخلاقش بچه آوردم گفتم بعضیا میگن بچه اخلاق بعضیارو خوب میکنه حتی ...

وقتی تو سایت عمومی تاپیک میزنین جنبه و ظرفیتتون ببرین بالا چون همه قرار نیست شما رو تایید کنن...امیدوارم زندگتون از این به بعد به کامتون بچرخه...