2777
2789
عنوان

اگه سونو‌تشکیل قلب نریم چی میشه

61 بازدید | 14 پست

من پنج هفته رفتم سونو تشکیل قلب گفت زود اومدی تشکیل نشده الان برو دو هفته دیگه بیا

دوهفته بعدش مسافرت بودیم نتونستم برم

الانم زنگ میزنم میگه نوبت نداریم تا ۱۵ روز دیگه

۱۵ روز دیگه میشم یارده هفته ک میخام برم غربالگری

میشه دیگه نرم سونو تشکیل قلب؟ 

نه درد دارم نه لکه بینی نه هیچی الحمدلله

نظرتون چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سونوگرافی اول مهمه

اسمش تشکیل قلبه

ولی مسائل دیگه رو هم بررسی میکنه

دکتر من پیشنهاد میکرد غربالگری رو نرم

ولی این سونو مهم بود براش

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
چرا؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟ یعنی مثل غربالگری مهمه؟!

اره مهمه باید ببینی بچه قلبش تشکیل شده یا نه 

مطمئن باش اگه سونوی مهمی نبود اصراری هم درانجامش نبود اما شما باید ببینی قلب بچت تشکیل شده یا نه 

ممنون عزیزم پس برم جای دیگه نوبت بگیرم

بله حتما

موارد خاصی بررسی میشه که لازمه دکتر بدونه.

حالا قطعا شما موردی ندارید

ولی احتیاط شرط عقله

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
ببخشید میتونم یه سوال خصوصی بپرسم؟درخواست بدم

بله

من سونو ان تی نرفتم🫠 اگه قلب بچه تشکیل نشه مادر میفته به خونریزی و بچه سقط میشه خیلی هم نیازی نیس ک ...

رفتم عزیزم دیروز شکر خدا خوب بود همه چیز

بله واقعا اگر درد خونریزی نداشته باشی بنظر من نیاز نیست

دیگه رفتم بیخیال…