2777
2789
عنوان

خانوما چرا قورمه سبزیم خوب روغن پس نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه داره دوغ درست میکنه میگید یخ بنداز والا ادم میمونه از حرفای شما

چه ربطی داره یخ آب میشه دیگه روغنو میاره رو 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

اره حالا بستگی به حجم خورشتتم داره..به شعله‌قبل از اینکه غذا بکشی‌.چند تیکه یخ بنداز.درشم ببند.روغنش ...

ب نظرت کم نیست من میگم یه وجب روغن بیاد روش قورمه سبزیم زیاد نیست دویست گرم سبزی بود کلا 

ب نظرت کم نیست من میگم یه وجب روغن بیاد روش قورمه سبزیم زیاد نیست دویست گرم سبزی بود کلا

به به عالییه

به نظرم خوبه.تا ساعت ۸ نهایت ۹ جا میوفته قشنگ.دوتیکه یخ کوچولو هم بنداز .زیرش خاموش باشه.روغنش بیشتر از اینم میشه..

من خودم با روغن جامد سبزی سرخ میکنم.چون دستم باز تره با روغن جامد..ولی غذای شماهم عالیی شده با روغن مایع

به به عالییهبه نظرم خوبه.تا ساعت ۸ نهایت ۹ جا میوفته قشنگ.دوتیکه یخ کوچولو هم بنداز .زیرش خاموش باشه ...

مرسی عزیز زیرشو خاموش کنم دوتا یخ بندازم یا روشن باشه بندازم ؟؟

مرسی عزیز زیرشو خاموش کنم دوتا یخ بندازم یا روشن باشه بندازم ؟؟

اخر سر که غذاتون جا افتاد.خواستین غذا بکشین.زیرشو خاموش کن.دو تیکه یک کوجولو بنداز‌.درشو بزار.روغن  کامل میاد سرش..

اخر سر که غذاتون جا افتاد.خواستین غذا بکشین.زیرشو خاموش کن.دو تیکه یک کوجولو بنداز‌.درشو بزار.روغن ...

این قرمه سبزی منه..با روغن جامد.‌کامل جا نیوفتاده بود عکس گرفتم.ساعت یک ظهر میزارم بالا تا ساعت ۸رسیده