2777
2789

سه ساله ازدواج کردیم بچه هم داریم هر دو آرومیم همسرم بیشتر همدیگه رو دوست داریم من یه کم زود عصبانی میشم اما همسرم صبوره تا حالا دعوا و قهر نداشتیم گاهی فقط یه کمی بحث کوچولو میکنیم فوری دوست میشیم دیروز بهش گفتم چرا ما دعوا نمیکنیم دلم میخواد ببینم دعوای زن وشوهر چطوره🥴گفت دلت کتک میخواد😐آخه میگن کسایی که دعوا نکنن مشکل دارن ولی ما مشکلی نداریم شوهرمم اهل هیــــــــچی نیست

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ما 

البته هنوز نیومده مجردم😂💔

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

با این حرفا که دعوا نکنیم مشکلی داریم خودتو خر نکن🤣🤣چیکار داری زندگیتو کن .

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

همسایمون شوهرش فوت شده ولی هر وقت شوهرش احساس میکرد دعوا میخاد بشه یه شعر میخوند همه چیو آروم میکرد

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

تادلت بخواد تواین ده سال گیسو گیس کشی کردیم وحتی تاجدایی پیش رفتیم ولی بخاطر بچه هامون برگشتیم راستش خیلی برام عجیب بود تاپیکت انشالله همیشه همینجوری بمونید دلت چیزای بد نخواد هرروز خداروشکرکن 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
تادلت بخواد تواین ده سال گیسو گیس کشی کردیم وحتی تاجدایی پیش رفتیم ولی بخاطر بچه هامون برگشتیم راستش ...

عزیزم انشاالله زندگیتون همیشه خوب باشه

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.