2777
2789

من یه دوستی دارم که ازم دوسال بزرگتره و مجرد متاسفانه مادر ایشون سنشون یکم بالاس و پدر ندارن خواهر برادرا هم مزدوج شدن و درکل تنهاس

منم ازدواج کردم و این وسط هم درگیر تغییر شغل همسرم بودیم و هستیم و درحال اقدامم و باردار نمیشم ،خودمم درحال سرمایه گذاری هستم واسه کاری خب یه طری مسائل خانوادگیم دارم که ذهنمو درگیرتر کرده بعد ایشون توقع داره من دم به دقیقه دردسترس باشم 

تماس هم که میگیره یعنی زیر یک ساعت نیست گاها شده تلفن قطع شده یا غذایی من دیرشده و ایشون ول کن نیست 

الانم قهر کرده که چرا تو زیاد با من صحبت نمیکنی😐

بابا من خودم پر مشکلم شاید یه تایمی اصلا حوصله خودمم نداشته باشم

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

همه مجردها  همینو میگن نمیگن طرف مهمون میاد خونش وظایفش بیشتر میشه وقتش کمتر

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه مجردها همینو میگن نمیگن طرف مهمون میاد خونش وظایفش بیشتر میشه وقتش کمتر

دقیقا 

حتی دغدغه فکری ادم بیشتره نمیشه که ادم بیشنه پای تلفن دوساعت حرفای تکراری گوش بده

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

واقعا دوران متاهلی نمیشه مثل مجردی با تلفن حرف بزنی. هی با دوستات بیرون بری.. وقت کم میاری گاهی. مسئولیت بیشتر میشه و...

اللهم الرزقنا شهادت❤️ تنی خونین درآغوش حرم رفت، دلا دیدی که حاجی زاده هم رفت. سرود بی قراری خوانده ام باز، چرا از قافله جا مانده ام باز......💔

دقیقا حتی دغدغه فکری ادم بیشتره نمیشه که ادم بیشنه پای تلفن دوساعت حرفای تکراری گوش بده

بله تازه من بخاطر همین افراد که دلشون نکنه بارها دعوام با شوهرم شده که چرا همش اشغال هستی هر موقع اون زنگ میزد من در حال حرف زدن بودم و بعد قطع کردن اون فرد یا دعوای حسابی داشتیم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

شما واقعا حق دارین بالاخره یه فرقی باید با دوران مجردی داشتع باشین دیگه زمانتون وقتتون فقط متعلق ب خودتون نیست 

ولیییی بعضیا ازدواج که میکنن همون چند ماه یه بار که میبینشون انگاری تخم دو زرده گذاشتن 😒جواب سلام نمیدن

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

بله تازه من بخاطر همین افراد که دلشون نکنه بارها دعوام با شوهرم شده که چرا همش اشغال هستی هر موقع او ...

منم شده یه زمانای شوهرم اومده چای درست نکردم 

غذام نصفه کاره مونده