2777
2789
عنوان

میگم قبول دارید که 🤔

63 بازدید | 7 پست

البته خانومای متاهل منظورمه .. قبول دارید که آقایون خیلی جنبه ی زیادی ندارن در تعدیل روابط خانوادگی شوم و تفکیکش با زندگی مشترک ؟؟؟ 

منظورم چیه ؟؟؟ 

مثلا ما خانوم ها اگه همسرمون با خانواده مون خوب باشه و محبت کنه ،در عین حال ما هم هواش رو داریم و اجازه هم نمیدیم خانواده مون مثلا سو استفاده کنه. 

ولی مردها اگه مثلا زنشون یکم کوتاه بیاد و خوب رفتار کنه با خانواده شون ، انگار دیگه وظیفه ش میشه و جنبه ش رو ندارن و کلا می‌خوان در اختیار خانواده شون باشن ....

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه یسچونکه مرد خودش رو موظف میدونه به خونوادش خدمت کنه و وقتی میبینه زن شل کرده ، احساس میکنه ...

افرین دقیقاااااا منظورمو گرفتی 🌸

می‌دونی مثلا منی مدت گفتم بذار ریلکس باشم و با روی باز استقبال کنم از اینکه مثلا کارا رو برای مامانش انجام میده اما جوری شد که مثلا خونه ی مامانش می‌رفتیم سر سفره می‌نشستیم دیگه کلا یادس میرفت ک به من مثلا غذا تعارف کنه شوهرم و همه ش ب مامانش تعارف میکرد!

حرفت عزیزم تا حدودی درسته فکر کنم زن بدجنس ندیدی که هر چقدر مرد خوبی میکنه به خانواده زنش این هی بی ...

نه ببینید کار به بدجنس ها ندارم 

میگم در حالت نرمال خیلی هم نباید با روی باز استقبال کنیم از خدمت رسانی شوهر ب خانواده ش 

یکم باید اما و اگر آورد بنظرم 

افرین دقیقاااااا منظورمو گرفتی 🌸می‌دونی مثلا منی مدت گفتم بذار ریلکس باشم و با روی باز استقبال کنم ...

والا یه جمله هست میگه حرف زدن اوضاع رو بدتر میکنه.

وگرنه میگفتم دقیقا همین رو بهش بگید تا توجیه بشه و متوجه بشه

والا یه جمله هست میگه حرف زدن اوضاع رو بدتر میکنه.وگرنه میگفتم دقیقا همین رو بهش بگید تا توجیه بشه و ...

نه اتفاقا خودم راهش رو بلدم 

نمی‌خواد بگم 

فقط دیگه مثل قبل با روی باز استقبال نمیکنم از کارایی که براشون انجام میده یکم اما و اگر میارم تو کار