2777
2789

زن داداش خالم و با شوهرش اومده بودن بعد دختر خاله ... منم با همون برادر شوهر خالم قبلا نامزد بودن بعد امروز اومدن بودن اوجا الان که دختر خالم شوهر داره بعد امروز من گفتم ای بابا اینهمه به خودمون رسیدیم زودم رفتن مهمونا 

بعد ناراحت شده میگه چرا جلوی شوهرم گفتی الان غیرتی میشه 

اصلا من همه رو گفتم بعد آنقدر بعم بد و بیراه گفت باورتون نمیشه منم گریم گرفته بود یواشکی که اون نفهمه که من ناراحت شدم

بعد باهاش یکم سنگین بودم که یه روز رفتیم خونشون مثلا از دلم درآورد منم دیگه گفتم بزار کشش ندم

حالا با من شوخیای بد بد میکنه چمیدونم میگه بگو وانت اونجای مامانت اصلا یه کارایی.  منم باهاش یه شوخی بد کردم تا حالش جا بیاد از این کارا نکنه 

حالا من مثلا تو گروه عکس خودمو تو مهمونی دوستام گزاشتم گفتم مثلا آره رفتیم و اینا بعد دیده جواب نمیده از حسودیش

به نظرتون چی کار کنم منم حرص شو دارارم خیلی دارم حرص میخورم الانه که سکته کنم

A cat lover    

زن داداش خالت زندایے خودتہ دیگہ😁

دخترخالہ یابرادرشوهرخالہ نامزدبودن اینڪہ عموشہ،یاخودت؟ 

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی حرص خوردی نفهمیدم کی به کیه در کل فامیل برای دوری و دوستی و مراسمات خاصه از بقیه ی زندگیت بنداز ...

هی چی بگم والا اتفاقا حالا با اون زیاد رابطه نداریم

A cat lover    

زن داداش خالت زندایے خودتہ دیگہ😁دخترخالہ یابرادرشوهرخالہ نامزدبودن اینڪہ عموشہ،یاخودت؟

حالا اونو ول کن تو فقط بدون یه بیشعوری مثل اون تو فامیلمون راه کار بده لطفا😭😭😢

A cat lover    

حالا اونو ول کن تو فقط بدون یه بیشعوری مثل اون تو فامیلمون راه کار بده لطفا😭😭😢

اهمیت نده ،برات مهم نباشہ، بے محلے ازهر ڪارے جوابگوتره😊

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم