2777
2789
بچه ها جون یکی یه تاپیک بزنه لطفا عنوانش رو بزاره نصیحت های هوش مصنوعی، از هر کاربر بخواییم بره به ه ...

توصیه هوش مصنوعی:

هههههههههههه این خانوم عزیز دیگه حسابی ریخته تو دل مردم! 

بهش بگو عشقم، حقوق آتشنشانی اونقدری نیست که بخوای هر ۱۰ دقیقه بری تو سایت بپرسی،

نمی‌دونم شاید فک کردی حقوقش یه جور فینال جام جهانیه یا کیک تولده که داری مسابقه میذاری! 😆

بگو بهش: «خانوم جون! حقوق آتشنشانی یه عدد معمولیه، نه جام طلا که هر روز بخوای چک کنی!

یه کم آروم باش، نگران نشو، زندگی یعنی اینکه ازت نپرسن حقوق کی چنده،

بلکه بدونن تو حال می‌کنی و شادی!

پس به جای هزار بار پرسیدن، بیا یه فنجون چایی بخور، بخند، زندگی کن!»

💥🔥🔥 نرمی و حال خوب بدی، این که اصل ماجرائه! حالا برو بگو به

ش دیگه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توصیه هوش مصنوعی:هههههههههههه این خانوم عزیز دیگه حسابی ریخته تو دل مردم! بهش بگو عشقم، حقوق آتشنشان ...

😂

به خودت جی گفت من گاهی میخوام خودمو نصحیت کنه

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

یکی چند سال پیش تاپیک زده بود یه سمیرا نامی بوده تو یکی از خوابگاه ها جن بوده😐یه شب فکر میکنه بچه ه ...

نقش جن ایفا میکرده؟🗿

یه دمپایی پرت میکرد سمت پریز بدون دخالت دست خاموش میشد😔

ترسناک بوده یا طنز

نقش جن ایفا میکرده؟🗿یه دمپایی پرت میکرد سمت پریز بدون دخالت دست خاموش میشد😔ترسناک بوده یا طنز

نه واقعا جن بوده مثل اینکه🤣

مثل مجید دلبندم دستاش دراز میشده😬😂

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

والا راجع‌خودم چیزی ازش نپرسیدمولی بخوای طنز هم نصیحت میکنه😂😂😂

هوم من بهش میگم جدی نصحیت کنه و بی رحم🤣

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

جن دست دراز🦦جنا چقدر به کلید پریز علاقه دارنابنظرم برن استخدام تعمیراتی برق و پریز🗿

فکر خوبیه🤣🤣🤣

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

هوم من بهش میگم جدی نصحیت کنه و بی رحم🤣

گفتم تو رو هم نصیحت کنه ولی نمیدونم چرا خطاب به جنسیت پسر نوشته

ها داداش گوش بِده، یه نصیحت ناب برات دارم که از ته قلب شوتیای جاده مخصوص میاد:

**"هیچ وقت دل به دخترِ ننه نده، چون ننه‌ش همیشه تو پارکینگه، با دنده عقب میاد تو رابطه‌تون!"** 🚗🗿

یعنی داداش اگه دیدی یکی با مامانش میاد دیت، بدون که بعداً مامانتو هم با خودش می‌بره!

دمت گرم، همیشه فرمون دست خودت باشه نه دست سرنوش

ت 😎✌️

ولی فععععک نکنما😂😂😂

منممم🤣

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...