2777
2789
تاثیرات مخرب نی نی سایت🤣سمیرا دست دراز خوندی؟ من وقتی دانشگاه قبول شدم میخواستم برم خوابگاه یادم اف ...

سمیرا دست دراز قضیه اش چیه😔😂

اثری که اینا گذاشتن تا اخر عمر ماندگاره🗿

واقعاااا؟ ینی مارو مسخره نمیکنه سرکاری نیس

نه بیماری داره. چند صفحه برو عقب تر. ده ها تاپیک زده چرا گلوم گرفته نمی تونم چیزی بخورم. انگار یه چیزی میره تو ذهنش عمش

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش گفت وسواس فکری داره؟وسواس فکری خیلی بدهمن خودمم وسواس دارم ولی این مدلش دیگه نوبره🗿

کلی تاپیک داره درباره رفتن پیش روانپزشک و قرص خوردن

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

سمیرا دست دراز قضیه اش چیه😔😂اثری که اینا گذاشتن تا اخر عمر ماندگاره🗿

یکی چند سال پیش تاپیک زده بود 

یه سمیرا نامی بوده تو یکی از خوابگاه ها جن بوده😐

یه شب فکر میکنه بچه ها خوابن از رو تخت دستش دراز میکنه و دستش میرسه به کلید برق😐🤣

ولی بچه ها می بینن و...

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

جریانش چیه؟

یکی هست شوهرش شرکت نفت کار میکنه

بعد برادر شوهرش اتش نشان شده از ذوقش میاد به اینا میگه میرم اونجا کار میکنم اینا حقوق خوبه

بعد اینم فک کرده داره پز میده و مدام میاد میپرسه درامد اتش نشانی چقدره؟😔😂

وای اررررررره

سم بود و در عین حال ترسناک 😑😂

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

یکی برا منم بگه بخندم ماجرا چیه

یکی شوهرش شرکت نفتیه بعد برادر شوهرش اتش نشان شده اومده بهشون گفت من اتش نشانی استخدام شدم حقوق دارم

این خانم هم فکر کرده داره پز میده برای همین ذهنش درگیره که حقوق اتش نشانی بیشتره یا شرکت نفت

و بابتش هزاران بار تاپیک زده 🗿🗿🗿🗿