2777
2789
عنوان

یه مشکل اساسی که باهمسرم دارم

114 بازدید | 8 پست

داخل یک خونه با خانواده همسرم زندگی میکنیم یعنی فقط یک اتاق مال منه منم گاهی وقتا چندروزمیام پیش مادرم وبرمیگردم الان همسرم نمیاد میل نداره چندباری هم بهش گفتم بهونه اورده میگه چون گفتی روحیت خسته میشه اینجا گذاشتم اونجا بمونی الان ن اون میگه بیا ن دیگه من میگم چون سه بارگفتم 

چیکار کنم باز بهش بگم یا واسم مهم نباشه

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

واست مهم نباشه چرا خونه جدا زندگی نمیکنی؟غذا درست کردنی حمام استراحت آدم معذب میشه کنار خانواده همسر

چون فعلاشرایط نداریم 

دقیقا بابت همینم هس دیگه میلی ندارم ب زندگی به اونجا

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب واسه چی میخوای شوهرت بیاد خونه مامانت بمونه خودت بمون دیگه راحت

ن عزیزم نگفتم شوهرم خونه مادرم بمونه گفتم بهش گفتم بیاد دنبالم اما هیچ میلی نداره بهونه میاره

کاش بگردی یه خونه پیدا کنی اینجوری خیلی اذیت میشی بعضی جاها خونه کوچیک ولی ارزون پیدا میشه

قصددارم رفتم سختوسفت باخودش و خانوادش صحبت کنم چون زندگیم روی هواست خداادمای بی فکررو لعنت کنه

وا چرا

چون ک من گفتم ازخونشون و وضعیت زندگیمون ک یه جا زندگی کنیم خسته شدم