2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدلشون قدیمیرنگ پارچشونم خوب نیست

واقعیتش می‌خوام یدست کلاسیک بگیرم ،شوهرم میگه حیفه ردش کنیم، منم میگم قدیمیه رنگشم سبز تیرست 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

واقعیتش می‌خوام یدست کلاسیک بگیرم ،شوهرم میگه حیفه ردش کنیم، منم میگم قدیمیه رنگشم سبز تیرست

مامانبزرگ منم مبل هاشون شبیه شماست برای خواستگاری خالم پارچه هاشو عوض کردن طوسی روشن زدن خیلی خوب شد میتونی اگر هزینش براتون سنگینه پارچشو عوض کنی فقط

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

مامانبزرگ منم مبل هاشون شبیه شماست برای خواستگاری خالم پارچه هاشو عوض کردن طوسی روشن زدن خیلی خوب شد ...

نمیدونم ،شوهرم همینو میگه ، ولی گفتم خرجی که می‌خوایم بکنیم و پول خودش بدیم به دست مبل دیگه بگیریم تنوع بشه 

نمیدونم ،شوهرم همینو میگه ، ولی گفتم خرجی که می‌خوایم بکنیم و پول خودش بدیم به دست مبل دیگه بگیریم ت ...

حالا قیمت در بیار ببین اگر میصرفه عوض کن اگرم نه جدید بخر

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

حالا قیمت در بیار ببین اگر میصرفه عوض کن اگرم نه جدید بخر

ببینم اول اینو باید  راضی کنم ، نمیدونم چطوری

شلوغ و تیره اس بفروش یه نئوکلاسیک ساده بخر با رنگ روشن تر

منم نظرم همینه دقیقا ،بیشتر بخاطر رنگش که باز باشه

بگو مدلش قدیمی جدید بخریم شیک میشه دیگه

بردم دیده ،خودشم خوشش اومد ،فک کنم می‌ترسه دلشون بزنه آخه این انتخاب خودشه