جو کار و اجتماع واقعا سنگینه و غیر قابل تحمل اینکه تو خونه غر میزنن شاید میخوان تنش سرکارشون رو کم یا فراموش کنن هر چند به شما حق میدم اذیت میشید کاری هم از دستتون بر نمیاد اما بخاطر اینکه تخلیه بشن خودتون پیش قدم بشید و بزارید در مورد روز کاریش صحبت کنه تا آروم بشه من چند روزه اذیتم سرکار دوست دارم کسی باشه بهش غر بزنم تا آروم بشم اما کسی نیست 😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین مسائل کاری تو فقط به خودت ربط دارهبه هیچ کسی ربطی ندارهبا غر زدن هم حل نمیشهالان انقدر بهم فشار ...
درسته حق با شماست اما آدمی پیش هر کسی هم غر نمیزنه اون بخاطر شماها و زندگیش داره اون همه تنش رو تحمل میکنه راه دوری نمیره باهاش همدردی کنید یعنی تا حالا شما بهش به خاطر مسائل خونه و غیره غر نزدید اگه جوابتون بله هستش من بهتون حق میدم عصبی و سردرد بشید در هر صورت خود دانید