2777
2789
عنوان

شوهر شماهم از سرکارشون غر غر میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 26 پست

جو کار و اجتماع واقعا سنگینه و غیر قابل تحمل اینکه تو خونه غر میزنن شاید میخوان تنش سرکارشون رو کم یا فراموش کنن هر چند به شما حق میدم اذیت میشید کاری هم از دستتون بر نمیاد اما بخاطر اینکه تخلیه بشن خودتون پیش قدم بشید و بزارید در مورد روز کاریش صحبت کنه تا آروم بشه من چند روزه اذیتم سرکار دوست دارم کسی باشه بهش غر بزنم تا آروم بشم اما کسی نیست 😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدمبخدایه سره میخواد استعفا بده بیاد بیرونگفتم به من چه استعفام دادی باید تو این خونه پول بیاری

اره پس فهمیدم 

میخواد بهت بفهمونه اونجا سخته که میاد غر میزنه تا اوکی بدی برا استعفا

بابام که اصلا حرف نمیزنه بعد سرکار ندیدم غر بزنه، نامزدم ولی شده بعضی وقتا غر بزنه بگه خستم اذیت میشم تا الان شاگرد داشتم و اینا

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

من یه تایمی شاغل شدم دیدم واقعا حق دارن 

الانم شغلم آزاده مغازه دارم بازم بهشون حق میدم

واقعا سرو کله زدن با مردم و ارباب رجوع و کارفرما خیلیییییی سخته

مخصوصا اگه شغلاشون از رده مدیری و معاونی پایین تر باشه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

جو کار و اجتماع واقعا سنگینه و غیر قابل تحمل اینکه تو خونه غر میزنن شاید میخوان تنش سرکارشون رو کم ی ...

ببین مسائل کاری تو فقط به خودت ربط داره

به هیچ کسی ربطی نداره

با غر زدن هم حل نمیشه

الان انقدر بهم فشار آورد

داد زدم

دیگه

سرم درد گرفته

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

ببین مسائل کاری تو فقط به خودت ربط دارهبه هیچ کسی ربطی ندارهبا غر زدن هم حل نمیشهالان انقدر بهم فشار ...

درسته حق با شماست اما آدمی پیش هر کسی هم غر نمیزنه اون بخاطر شماها و زندگیش داره اون همه تنش رو تحمل میکنه راه دوری نمیره باهاش همدردی کنید یعنی تا حالا شما بهش به خاطر مسائل خونه و غیره غر نزدید اگه جوابتون بله هستش من بهتون حق میدم عصبی و سردرد بشید در هر صورت خود دانید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️

قرار نیست حتما نظر بدی اون فقط یه گوش شنوا میخواد عزیزم 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !